sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Ilta-auringon tunnelmaa

 Valutelles vettä parille uurelle puskalle, aurinko valaasi hianosti kaaripenkis muutamaa kohtaa.

Perhosangervo on pulskistunu jo mukavasti.
Piooni 'Coral Charm' yllätti toisena kesänään. Kolome kukkivaa vartta ja jokaases monta kukkaa. Viälä on yks nuppu aukeemata. Takana näkyy valakoosen 'Moon of Nippon'n loppukukintaa. 
Marhanlilja 'Sunny Morning' kukkii kaaripenkis näin iloosesti, mutta tairan kuitenki siirtää sen tilikkutäkkihin muiren vastaavien joukkohon. Kelta-oranssi färi ei ny oikee passaa penkin muuhun färityksehen.
Viälä 'Aleksander Flemingin' sateen painamia kukkia.

Kummasti aika kuluu ja puutarhasta löytyy yllättävän palio kaikellaasta puuhaa, siivuamista ja siirtelyä. Ilimakki o ollu suasiollisemmat. Satanu on sopivasti ja kaikki kasvaa kohisten.  Onneksi.
Onnia on kans kolomas lastenlapsi. Lauvantaina sai vanhemman poijan perheeseen, huhtikuus syntyny flikka nimen. Asuuvat vaan turhan kaukana, pääkaupunkiseurulla asti. Nimiääset olivat kuitenki pohojammaalla.

Mukavaa viikkua!

22 kommenttia:

  1. Onnea kolmannesta👶🏻, on ne ihania. Mulla on 7 😊
    Ilta-aurinko saa usein ihania valotuksia puutarhaan. Kaunis coral charm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On ne.
      Pitää vaan olla nopia, ku valo-olosuhteet muuttuu nii nopiaa.

      Poista
  2. Onnittelut uudesta lapsenlapsesta <3 Korallinväriset pionit kukkivat ihanan pitkään ja tekevät ajallisesti pitkässä kaaressa kukkansa, ihan hyvä ominaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuan pitkä kukkimisaika oli täyttä plussaa.

      Poista
  3. Paljon onnea kolmannesta lastenlapsesta. Minullakin on niitä kolme, ja eipä taida enempää tullakaan. Marhanlilja on niin kaunis. Hienoja värejä ilta-auringossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kolomeki o ihana määrä. Saa nähärä tulooko mulle lisää lastenlapsia. Maharollista kyllä on.

      Poista
  4. Onnea kolmannesta lapsenlapsesta, pikkuiset ovat niin mukavia ja rakkaita.
    Upeat kuvat auringon valokeilaan osuneista. Hieno tunnelma. Minä olen perhoangervoihin tosi ihastunut, tänä vuonna kukinta on ollut upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meille ilta-aurinko osuu harvoohin kohtiihin. On nii palio puita eres. Perhoangervon kukinta on ihanan ilimavaa ja lisääntyy onneksi vuasittain.

      Poista
  5. Onnea kolmannesta pikkuisesta! Olen jo ehtinyt tottua ajatukseen, etten saa lapsenlapsia (poika ei voi saada, tytär ei halua).
    Hienot ilta-aurinkokuvat. Perhoangervo on tänä vuonna kukkinut vallan mahtavasti. Kiva nähdä myös Alexander Fleming kukkivana. Sellaisen ostin kerran messuilta ja muuta sain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei sitä koskaa tiärä. Meilläki tämä pari oli aluuksi sitä miältä että tuskin lapsia haluaavat. Vauhrikasta elämää.
      Angervo kukkii ny aivan ihanasti. Harmittavia nua ohariostokset. Mullaki taas tuli yks. Luulin ostaneeni 'Comtesse de Bouchaud'-kärhön, vaan taisin saara 'Hagley Hybrid'in. Ei muuten, mutta sellaanen jo o.

      Poista
  6. Onnea myös täältä nämä nimensaanti juhlat on ensimmäiset suuret juhlat näille pionokaisille. Pionit kukkii meillä edelleen vaikka sateitakin on nyt saatu pitää huomenna käydä maljakkoon muutamia. Yhden puskan jo tässä hainkin yllättävän hyvin ne kestää maljakossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meilläki osa kukkii viälä jotenkuten. Saret pilas just komiimpahan loistohonsa päässehen kukinnan.

      Poista
  7. Onnea kolmannesta lapsenlapsesta! Ihanat kuvat ilta-auringon valaisemista kasveista. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Auringon viimmeeset säteet osuuvat kohorilleen. Kiitos, samoon!

      Poista
  8. Ilta-aurinko valaisee kasvit todella kauniisti, erityisesti kuvan Coral Charmin. Onnea mummolle! Meilläkin ensimmäinen lapsenlapsi on parhaillaan kylässä. On ne ihania!

    VastaaPoista
  9. Onnea lapsenlapsesta! Kauniisti kukkii puutarhasi iltasellakin. Onko sateet kaataneet viljakasvustoja. Myökin on nyt kaivattua vettä suatu ja sateiselta näyttää etteenkinpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ei oo kaatanu. Sopivasti o satanu, muttei tällähaavaa enempää tarttisi. Onneksi teki saitta sateeta, jos kerran kuivaa on ollu.

      Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...