sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Illan viimmeeset sätehet

Eileen illalla olis pitäny sataa, muttei sitte satanukkaa. Synkkien pilivien raosta, pääsi aurinko viälä illalla myähä, heittämähän viimmeeset sätehet.Kevätkaihonkukat valokeilas.


Istutuksia tuluppaanitiän kupehes. Heinä o viiruhelepi.Tuluppaanitiän toisella pualella lisää vuarenkilipiä.


Ja takana loistaa 'Cassata' narsissit.
Vallihauran romunkeräyspiste 💜


Viikko on teheny puutarhalle ihimeetä. Käsittämätöntä, kuinka viikos kaikki muuttuu. Vihereys on vallannu penkit ja kukkivia kasvia o vaikka kuinka palio ja lisää tuloo kaiken aikaa. Terassinki oon saanu kasviista meleko tyhyjäksi. Omia kasvatuksia on viälä jonku verran laittamatta. Loorapuutarha eristyy tuskastuttavan hitahasti, mutta saan sen tehtyä aijankans, uskon mä. Anskattoo, saanko niihi mitää sisälle, mutta paikallensa ainaki.

Illat tuppaa venymähän turhan pitkiksi. Pakkaan pyäriä viälä pualenyänki jäläkihi pihalla.......... haahuulemas. Ei silloon enää mistää  mitää tuu, muttei millää malttaasi mennä sisällekkää.


Mukavaa  viikonloppua!

22 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia alkukesän puutarhasta. Täälläkin kasvu on ollut super nopeaa lämmön ja sateiden ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, ettei muina vuasina iha näi vauhrikasta olisi ollu, vai muistaako nii vääri.

   Poista
 2. Työpäivien jälkeen illat puutarhassa venyy myöhään, näin vapaapäivinä malttaa tulla sisälle vähän aikaisemmin. Ihanat romuraudat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny piti tulla ennemmi sisälle ku selekä kastuu. Heitti piänen kuuron.
   Mullahan rupiaa het silimät vilikkumahan, ku näkyy vilahroski ruastunehesta raurasta :D

   Poista
 3. Ilta-auringossa on taikaa, kasvit näyttävät niin kauniilta ♥ Samaa olen jaksanut ihmetellä, että miten voikin yhtäkkiä säätila muuttua niin totaalisesti. Eipä olisi viikko sitten uskonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi nii. Ja ny tuntuu, että tämä lämmin jakso olis ollu jo vaikka kuinka pitkä. Sitte ku kattoo alunakkahan, tajuaa aijan lyhyyren.

   Poista
 4. Ilta-auringossa kylpevä puutarhasi näyttää tosi kivalta ja vallihaudan asukit lähes maagisen kauniilta.
  Nyt ovat puutarhakasvit suorastaan räjähtäneet kasvuun sateiden ja lämmön ansiosta ja voi vain taas kerran hämmästellä mitä edellä mainitut kaksi asiaa saavat aikaan.
  Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilivisen päivän jäläkihi, oli jo keriinny olemahan aurinkua ikävä. Ei meinaa tajuta, kuinka vauhrilla kaikki etenöö. Kiitos! Hyvää maanantaita!

   Poista
 5. Onpa kaunis illan valo!
  Ei malta tulla sisälle, ei, mutta alkukesän valo, äänet ja tuoksut ovat niin maagisen kauniita, että niitä tankkaamalla jaksaa taas talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo osuu nii sopivasti joihinki kasviihi, että oli pakko hakia kamera. Aika tehottomia on viimmeeset hetket yällä, mutta aah, nii ihania.

   Poista
 6. Upea kaihonkukkien kukinta ja valonsäteet antavat kuvalle ihanan lisän! Nyt ei vuorokauden tunnit meinaa mitenkään piisata, yöunista sitten tingitään, mikä sinällään on riski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuanna kukkiivakki aika hyvi. Pakkaa olla kroonine väsymys päällä.

   Poista
 7. Ihanat iltakuvat. Minä kuvaan pääasiassa iltaisin, kun olen lopettanut pihahommat. Illalla on usein kiva valo. Kaunista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onki, mutta mä kuvaan useen aamullaki. Varsinki jos aurinko paistaa, kuvaan etupihalla. Kiitos samoon!

   Poista
 8. Ei illalla todellakaan malttaisi lopettaa, mutta meillä vesisade lopetti meidän työn. Ja onkohan se satanut koko yön kun vieläkin sataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei malttaasi, ei. Minkähänlaane meikälääsen vuarokausirytmi olis, jos ei tarttisi teherä mitää pakollista. Olis varmasti aiva ylösalaasin, varsinki kesällä.

   Poista
 9. Kasvupyrähdyksiä on nähty meilläkin Minä en haahuile pihalla iltaisin, aauvarhain kyllä. Kuten tänäkin aamuna olin jo ennen viittä katkaisemassa vuorimännyn uusia kasvuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jumpe! Meikäläästä ei saisi sängystä eres rautakangellä enne viittä, jos ei olisi aiva pakko.

   Poista
 10. Upeita "valokuvia". Samaa ihmettelen itsekin, nimittäin kasvien kasvuvauhtia. Sen täytyy olla nyt tänä kesänä erityisen nopeaa, tekee tämä poikkeuksellisen lämmin viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasviilla on varmasti jotaki....... kasvupatoutumia :)

   Poista
 11. Upea tuo valo! Kyllä kesä ottaa kiinni kylmän kevään hitauden aikas nopeaan! Meillä satoi vettä pari päivää sillain laariin...noin 50 ml! Pihasi näyttää kyllä kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä satoo ihan kunnolla. Meillä oli tyytymine 12ml.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...