torstai 29. maaliskuuta 2018

Pääsiäästä!

Olin varautunu jo ennen kärhön kukintaa, perinteesimmilläki pääsiääskukilla. Niillä oli tarkootus aloottaa kukkakourun uus kausi. Ny on kuitenki nii tuhottoman kylymät yät, että luavuun siitä suunnitelmasta.
......ja laitoon kaikki puulaatikkohon. Sillon kätevä nostaa kukat yäksi sisälle pakkaasia pakohon.
ILOOSTA PÄÄSIÄÄSTÄ KAIKILLE!


18 kommenttia:

 1. Minä en vielä edes ulkokuistille laita mitään, kun öisin on niin kylmää sielläkin. Venyköön helmihyisintit ja narskut lämpimässä sisällä. Pyhät tulee ja menee. Jokainen askel on kuitenkin kohti kevättä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma! Minullakin ovat narsissit olleet päivällä ulkona ja kasvihuoneessa, mutta yöksi olen ne kantanut sisään. Ihanaa, kun pihalle saa jo edes jotain kukkijaa tuomaan kevättunnelmaa. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kiva asetelma. Minulla sipulikukat ovat olleet yöt sisällä ja päivät ulkona. Tänään laitoin osan sisälle pääsiäisasetelmiin, kun näyttää ettei yöpakkasille näytä tulevan loppua. Enpä enää viitsi kuljettaa niitä edestakaisin.
  Mukavaa pääsiäistä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista pääsiäisaikaa ♥

  VastaaPoista
 5. Iloista ja aurinkoista pääsiäistä sinullekin!
  Meillä myös ovat sipulikukat viime päivinä seilanneet edestakaisin kasvihuoneen ja risuverstaan väliä. Uskomattoman sitkeässä ovat nuo KOVAT yöpakkaset!

  VastaaPoista
 6. Juu, ei kannat kukkia todellakaan ulos jättää yöksi. Aamulla koirakävelyllä oli 12 astetta pakkasta ainakin meillä. Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 7. Oikein iloista ja auringonlämmittämää Pääsiäistä myös sinne teille! Pakkanen voisi jo pikkuhiljaa hellittää, kevään vuoro alkaisi jo olla! Kauniit sipulikukat ja ihanainen pupu!

  VastaaPoista
 8. Samoin sinulle, aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä! Kauniit kukat! Eipä niitä raaski ulos laittaa, minullakin on vain yksi tete portailla.

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis asetelma. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Aurinkoista pääsiäistä! Keltaisia hyasintteja oli minunkin ostettava. Niissä onkin paljon voimakkaampi tuoksu kuin joulun vaaleanpunaisissa hyasinteissa.

  VastaaPoista
 11. Ihana laatikollinen! :) Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 12. Oikein hyvää, leppoisaa ja aurinkoista pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
 13. Hyvää pääsiäistä sinullekin!
  Tuo puulaatikkoidea on erinomainen. Arvaa vaan, muistinko nostaa omat narskut terassilta sisälle. Siellä ne sitten nuokkuvat -12 asteen pakkasen nöyrryyttäminä.

  VastaaPoista
 14. Iloista pääsiäistä! Toivotaan että pien lämpenee.

  VastaaPoista
 15. Kauniit kukat. Yöpakkaset ovat vielä todella kovia. Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 16. Kauniit kukat ja hienoa laatikko, hyvin sopivat yhteen. En ole ostanut vielä mitään sipulikukkia yöpakkasten pelossa ;(
  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...