sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Terassilta kuvattua

Täyrelline kesäpyhä.................aurinko paistaa............taivahalla muutama pilivenhattara.............heikko tuulenvire.......

.......lämmintä 27.6 .......varijos............jos ei tarttisi navettahan.

18 kommenttia:

 1. Ihana kesäpyhä. Ei käy katteeks navetta. Muistan kun lehmät laitumelta sissäänottoissa toivat miljoona suppupuarmoo mukanaan ja huokuvat kuumoo. Tissiin välissä pein hetken jiäkylymee rättii ja ranteita viilensin kylymän veshana alla. Lehmät potki puarmoja ja välillä puarma haukkas miustakin palan. Oon Pekalle monesti näinäpäivinä sanonu 'onneks ei tarvii navetalle männä'. Viänsinkö (puukkoa) huavassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamunavetta ny menettelöö, mutta ilta. Huh hellettä!
   Isäntä o monta kertaa jo huakinu, että voi jos ei olisi nuata lehemiä nii.......Onneksi tääläki loppu jo häämöttää. Lehemävasikoota o jo pantu välityksehe......ehkä joku päivä....... :)

   Poista
 2. Hienoja hellemaisemia. Kuuma oli, juoda piti muistaa koko ajan mutta on tämä toisaalta nautinnollista kun viime kesää muistelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaa olla pikkuuse liikaa asteeta, mutta sitte pitää tosiaanki muistaa paria mennyttä kesää ja olla hilijaa ja litkiä vettä.

   Poista
 3. Hikoilin eilen ja tänään vattupuskissa, mutta en osaa sanoa, olisiko navettareissu vieläkin kuumempi keikka! Tsempii siulle!

  VastaaPoista
 4. Täällä meillä mittari näytti enimmillään jopa +31 astetta. Aurinkoon ei ollut menemistä. Hyvä kun varjossa jotenkin pärjäsi.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ollut aivan upeita kesäpäiviä. Harmi vaan, kun sisällä lämpötila on suunnilleen samassa kuin ulkonakin. Kaikkialla meinaa siis pakahtua kuumuuteen. Voin vain kuvitella, miten tuskallista näillä säillä on työskennellä navetassa! Vilvoittavia varjoja ja tuulen henkäyksiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää on pirelly, torella monen vuaren erestä. Pelekkä ajatuski navettatöistä nostaa hien pintahan. Tuultaki on tullu nii monta kertaa moitittua, mutta ny on toisin siinäki asias.....ei kohorin koskaa :)

   Poista
 6. Ihania kukkia. Täälläkin ollut 31 astetta varjossa, ja tälle päivälle lupeilee samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä päivä pitääs olla lämpöösin. Torennäköösesti onki.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...