maanantai 31. joulukuuta 2018

Viimmeestä viärähän

Kuinka nopiaa on taas tämäki vuasi viäriny. Tuntuu, että vuaret vaihtuu kiihtyvällä taharilla. Ny oli pari viimmeestä viikkua oli tapahtumia täynnä, etten oo plokiis viaraallu juuri ollenkaa. Onneksi päivät o jo rauhoottunu ja voi aloottaa uuren vuaren rauhallisemmis merkiis.


Ny viälä muutama jouluune kuva.


Valakoone jouluruusu, jota taas yritän viärä kevääsehen asti.Tämän kuusenpallon färi, merkittöö muutosta.Nimittäin, päätin muuttaa perinteesesti punasävyyset kuusenkoristehet hopiahan. Tais jäärä kertaluantooseksi kokeeluksi. Isäntähän ei tykänny yhtää, ku vaihroon viälä peruskynttiläkki tuijahan tarkootettuhun valosarijahan.


Punaasta färiä löytyy kyllä muusta koristelusta, kuten tästä puutarhakaverin askartelemasta kynttiläasetelmasta..............ja olohuanehen klasin eres olevasta tontturyhymästä.Keittiön lampuski on istuskellu jo monena jouluna kolome tonttua. Tänä vuanna somistehena o lankavalot ja simppelit, suasitut männynoksat.Männynoksia on eteesen komuutinki päällä............ja eteesen kaappien keskellä olevas peilisyvennykses. Syvennyksehen oon tavannu teherä jonkullaasen joulusomistuksen. Tällääsen, tänä vuanna.Joulu oli valakoone, lunta muutamia senttiä. Parina päivänä on näkyny aurinkoki, vaikka muutoon on ollukki aika pimeetä päiviä. Pakkaasta on ollu kymmenen astehen molemmin pualin. Tänää rupes tuulemahan, enteellen illaksi ja yäksi ennustettua myrskyä. Meitä sei haittaa, ku ollahan kotona, eikä olla rakettiakaa ammuttu enää monehen vuatehen. Kuuluukos teirän uuren vuaren viattohon joitaki perinteetä? Meillä son, ku mikä tahansa tavalline viikonloppu.


HYVÄÄ  UUTTA VUATTA KAIKILLE!

51 kommenttia:

 1. Kylläpä nuo havut ovatkin hienoja sisällä! Meidän kuusessa on perinteisesti kultaa, kuparia ja metallia, ruskeaa ja oljen väristä. Olen kyllä ostellut palloja vaalean punaisina ja -sinisinä sekä ihan oikean punaisina, mutta pitäiskös laittaa monta kuusta, että saisi käyttää kaikki kauniit pallot!
  Eipä meilläkään mitään pirskeitä ole, sairastellaan vielä ja toivottavasti naapureissakaan ei paukutella eläinten ja miehen korvien takia.
  Oikein ihanaa ja nautinnollista uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havuusta saa helaposti koristuksia, varsinki ku o mettää, mistä voi ottaa. Mun miälestä kuusen ei aina tartte olla saman färine (punaane) vaikka son perinteesesti meillä nii ollukki.
   En valavonu eres pualehen yähän asti, mutta siitä hualimatta, näin naapurien raketit.
   Kiitos! Toivottavasti paranetta pian!

   Poista
 2. Ihanan kauniita ja jouluisia kuvia <3 Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kuusi näyttää kyllä tosi kauniilta. Hopeiset, niin kuin punaiset pallotkin ovat kautta aikain olleet ehkä ne suosituimmat värit kuuseen ripustettaviksi.
  Jouluinen tunnelma välittyy kivasti kuvissasi.

  Oikein hyvää uutta vuotta 2019 sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkäsin, vaikka isäntä oliki varma, että meillä on ainut kuusi, mikä ei oo punaane :D
   Kiitos!

   Poista
 4. Oi, kuinka upea joulukuusi teillä onkaan!
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta !

  VastaaPoista
 5. Wau kuinka komea kuusi teillä on! Ihan mahtava! ♥ Eikä kyllä koristeluissakaan ole mitään moitittavaa. ;) Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännällä on kuusisilimää :) Näillä mentihin tämä joulu.
   Kiitos!

   Poista
 6. Onpa uhkean komea kuusi teillä! Meillä ei ole mitään uuden vuoden perinteitä...käydään saunassa, herkutellaan, joskus skumpatellaan...aina ei edes muisteta :D

  Oikein ihanaa alkavaa uutta vuotta, uutta kasvukautta! Kaikkea hyvää sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuarempana, tuli uutta vuatta juhulittua enemmänki, mutta nykku o navettahan meno joka aamu, kaikki o jääny.
   Kiitos!

   Poista
 7. Kivoja tunnelmia. Meillä ei sen kummempia perinteitä ole, valkoviiniä on lasissa ja nakkeja perunasalaatin kanssa kaapissa oottamassa. Onnea tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakkia ja perunasalaattia o meilläki syäty useen uutena vuatena, mutta ny tekaasin pitkästä aikaa pitsan.
   Kiitos!

   Poista
 8. Tunnelmallisia joulukuvia! Joulukuusenne on kaunis ja upean muhkea! Meillä ei uutta vuotta vietetä sen kummemmin kuin arkea muutenkaan. Mieskin tulee töistä kotiin vasta yömyöhällä. Kunhan lapset nukahtavat, taidan viettää laatuaikaa itsekseni puutarhalehtien parissa :D Kukkaisaa, kaunista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatuaikaa, ei voi koskaa olla liikaa. Toivottavasti löyrit mukavia ireoota :)
   Kiitos!

   Poista
 9. Hienohan tuo hopea joulukuusenne on! Makuasioita...
  Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki miälestä. Meinasin vaihtaa punaaset pallot, mutta isäntä tuumas, että ens jouluna sitte. Ja kiälti eherottomasti laittamasta koskaa violettia palloja. Kuinka ollakkaa, olin niinki suunnitellu joskus tekeväni :D
   Kiitos!

   Poista
 10. Minusta joulukuusenne on kaunis, mutta miesten kanssa taitaa olla turha kinata. Sanovat olevansa valmiita uusiin kokeiluihin - kunhan mikään ei muutu. Kauniita jouluasetelmia. Sinulla on kyllä estetiikka hallussa.

  Meillä ei ole mitään erityisiä uudenvuoden traditioita. Nautitaan lasillinen viiniä tai skumppaa ja katsotaan, kun naapurit ampuu seteleitä taivaalle. Lasten ollessa pieniä uusi vuosikin oli merkityksellisempi. Nyt olla möllöttäminen on ihan riittävän mieluista.
  Lämmin kiitos sinulle kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varsinkaa tällääsen pohojalaasen jäärän kans :D Kiitos, tykkään värkätä eres joitaki jouluusia asetelmia.
   Kyllä perusrentoolu o kaikkista mukavinta.
   Kiitos!

   Poista
 11. Kaunista jouluista tunnelmaa ja upea kuusi! Meillä uudenvuodenaatto sujui kotona leväten, yhdessä lukien ja lautapelejä pelaten, sillä lapset ovat flunssassa. Ikkunasta katseltiin naapureiden raketteja. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän vuasi vaihtuu mukavan leppoosasti. Toivottavasti flunssapöpöt lähtöövät uuren vuaren myätä.
   Kiitos!

   Poista
 12. Kiva postaus! Oikein mukavaa uutta alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 13. Hyvää ja onnellista uutta vuotta teille!

  Meijän vuosi vaihtu rauhallisissa merkeissä. Saunassa käytiin ja mie sinnittelin puolilleöin, kylätalolta raketit näky. Ei mahoton myräkkä meille osunu ja sähkötkin säilyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Illalla tuuli aika reippahasti, joten latasin varuuksi tapletin. Onneksi ei sähköt kuitenkaa menny, eikä ne täälä tapaa montaa tuntia pois ollakkaa, vaikka katkoksia joskus tulooki.

   Poista
 14. Vai ei isäntä tykännyt! Paljon oletkin koristeita laittanut minuun verratuna. Minä poistin ne vähäisetkin jo tapaninpäivän iltana! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tykänny ei :D Mulloli koristeluja tavallista vähempi. Meillä tapaa koristelut olla loppiaasehen, ainaki osa.
   Kiitos!

   Poista
 15. Hyvää uutta vuotta!🎉⭐️❤️

  VastaaPoista
 16. Varsin rauhallisesti vietettiin uudenvuoden aatto, kylillä paukuttelivat raketteja aivan tarpeeksi asti, en edes katsellut niitä. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oon väkisin sinnitelly hereellä pualehen yähön, nähäräkseni rakettia, mutta ny ei tarvinnu, ku niitä ammuttihin ennemmi. Kyllä mä kaihtimet ruuvvasin auki, ku paukkehen kuulin.
   Kiitos!

   Poista
 17. Ihania asetelmia olet tehnyt <3 Meilläkin päivitettiin joulukuusen koristeet pari vuotta sitten, on punaista ja hopeaa ja samaiset ledivalot. Tykkään kyllä kovasti! Uudenvuoden juhlinta on täälläkin varsin verkkaisaa, juuri ja juuri jaksoin valvoa uuden vuoden puolelle =D Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tiäsin, että kuusi on isännälle tärkiä, ku son sen juttu, mutten tajunnu punaasten pallojen merkittevän niii palio. Mäku tykkään eres joskus jonkullaasesta vaihtelusta.
   Mulla meni silimät kiinni enne keskiyätä. Kiitos!

   Poista
 18. Kuusen koristelusta voidaan olla monta mieltä. Tykkäsin kovin puutarhakaverisi tekemästä kynttiläasetelmasta. Appelsiinit ovat aivan ihania ,olen ajatellut itsekkin niitä joskus. ... Mikä ihana kukkaruukun suojus sinulla on seuraavassa kuvassa . Ja mukava tonttu ja havujuttu seuraavassa . Kiitos sinulle menneestä vuodesta jonka sain blogin välityksen kautta kulkea kanssasi . Hyvää alkavaa vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttiläasetelma oli hianosti tehty ja yllättävän kestävä. Suajuksen oon ommellu ohkaasesta, poppanatyylisestä matosta.
   Oi, kiitos!

   Poista
  2. Tällaisen suojuksen minäkin teen. Kiitos sinulle.

   Poista
 19. Hyvää uutta vuotta myös sulle!

  VastaaPoista
 20. Kauniita jouluisia somistuksia ja voi noita ukkokultia, kun eivät aina ymmärrä, miten asioita voi tehdä joskus toisinkin ;D

  Kaikkea hyvää uuteen vuoteen Navettapiika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käyrähän jostaki syystä, aika useen, keskusteluja toisella lailla tekemisestä :D Kiitos Maria!

   Poista
 21. Kaunis joulukuusi! Meidän uuteen vuoteen kuuluu keskustelua vuoden huipuista ja pohjalukemista sekä uuden vuoden tavoitteiden mietintää. Muilta osin päivä on kuin melkein mikä tahansa viikonloppu.
  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuallaane yleene yhtehenveto oliski hyvä, muustaki ku puutarhasta.
   Kiitos!

   Poista
 22. On niin kaunista ja nättiä jouluista ollu teillä! Kuusikin ihan huippu!
  Niin on mennyt joulu ja uusivuosikin vaihtunut. Arki alkaa. Jotenkin tuntui tänään vähän haikeelta, kun meni tää joulu niin äkkiä.
  Oikein hienoa ja menestyksellistä alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi lähentelöö leveyren ennätystä :) On iha mukava palata tavallisehen arkehen, pitkän pyhäputken jäläkehe.
   Kiitos!

   Poista
 23. Kaunista. Onnellista uutta vuotta 2019!

  VastaaPoista
 24. Kiitos kivasta blogista😀tulevia päivityksiä jäädään odottelemaan...

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...