perjantai 19. huhtikuuta 2019

Pääsiäästä

Ny on ollu tosi komeeta päiviä ja kevät o menny piiiitkin harppauksin eteheppäi. Mulle tuliki kiirus peraata pihan penkkiä, ku rupes krookuksia kukkimahan rytökasojen keskellä. Oonki karonnu täysin pihalle. Het palautuu entine kesärytmi, pihalla nii kauvan ku suinki jotaki näköö. Raivaushommat rupiaa olemahan voiton pualella. E mitää perusteellista putsausta teheny, kuhan enimmät roippeet keräsin pois, siältä mistä pystyy.  Esimerkiksi navetan sivulla o viälä lunta.


Oon saanu siivouksen lisäksi tehtyä jotaki muutaki, pikkuusen pääsiääskoristeluja.Mullon ollu risukasa pihas ja innostuun tekemähän yksinkertaasen pääsiääskranssin. Letti jouti hetkeksi huilaamahan.Koristuksena o vanaha kynttilämansetti. Tipu ja pikkumunat on yhyren perheen virpojien jäliiltä.Petooniruukkuuhi vaihroon jokuaika sitte kerratut tetet, lisäksi muutama koivunrisu. Kaaospallojen kulta-aikana tein pallosta munaversiot. Taitaa enemmänki muistuttaa amerikkalaasen jalakapallon pallua.Näillä mennähän tämä pääsiääne.


'Tete Boucle'
OIKEE HYVÄÄ JA AURINKOOSTA
PÄÄSIÄÄSTÄ KAIKILLE!

21 kommenttia:

 1. Ihanat pääsiäiskoristeet! Hyvää pääsiäistä sinullekin sinne pihalle :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä myös sinulle. 🌼🌼

  VastaaPoista
 3. Ihanat kerrotut tetet! Täälläkin on siivoiltu kukkapenkkejä ja huomenna jatketaan. Mukavaa pääsiäisenaikaa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Kivoja pääsiäiskoristeita olet tehnyt. Ja pihahommat ovat lähteneet käyntiin. Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 5. Nuo tetet ovat söpöjä ja sopivat kivasti betoniruukkuihin koivunoksien kanssa. Hauska kranssi. Mukavaa, (sopivasti) puutarhapuuhien täyteistä pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Kauniit koristeet. Näinä päivinä elämä on siirtynyt pihalle. Mielelläni sinne katoan.
  Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos samoin. Niin nätti ja siisti sisääntulo :)

  VastaaPoista
 8. Hienot koristeet. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. Kauniit koristeet. Meilläpäin ei vielä tuota kerrottuu narsissii löytyny. Joensuussa kävin ja kyselin!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 10. Hianot o, sano tamperelaine. Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Kyllähän se näin kauden alussa pihalla tulee puuhattua uuvuksiin asti. Ihanaa, että pääsee taas pihalla, kun meillä ainakaan ei lumi enää haittaa. Pääsiäiskoristeita en harrasta ollenkaan. Pari mignonmunaa on hankittu ja pashan ostin tällä kertaa itse tekemisen sijaan. Siinä minun pääsiäinen!

  VastaaPoista
 12. Hauskaa että siellä on kesämoodi jo päällä, eli kaikki vapaa-aika menee pihalla :) Näinhän siinä yleensä käy, kun lämpö ja valon määrä lisääntyvät. Suloiset pääsiäiskoristeet!

  VastaaPoista
 13. Kivat koristeet. Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 14. Mä kans alan päästä siihen, että olen pysyvästi pihalla. Tai no nukkumassa ja syömässä käyn sisällä. Kuoputettavaa piisaa, ja luultavasti kevät hyökkää niskaan yhdellä rysäyksellä sääennusteiden mukaan. Leppoisaa pääsiäisen lopetusta sinne.

  VastaaPoista
 15. Kerrottu tete: Ooooh! Mukavaa pääsiäispäivää huomisellekin!

  VastaaPoista
 16. Ihanat nuo ruukut ja narsissisommitelmat! Tosi kauniit! Kerrottu tete on kyllä suloinen, ja toivottavasti niitä on ensi vuonnakin myynnissä :)

  VastaaPoista
 17. On kaunis kranssi ja pääsiäissomistelut, sinulla on näkemystä! Oikein, sinne vaan kaikki aika pihalle, turha sitä on enää kitsastella :) Hyvää pääsiäisen loppua sinne toivotellen!

  VastaaPoista
 18. Ihanat petoniruukut istutuksineen. Ihanat.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...