maanantai 16. huhtikuuta 2018

Reissu tehty, messut nähty

Ny on tääläki ruvennu tapahtumahan, ettei meinaa malttaa koneellakaa olla, mutta jos ny piänen hetken.......tai vähä pitemmän tovin 😀

Olin toista kertaa Helsingin Kevätmessuulla. Vaikka son kaukana, sinne pääsöö nii kätevästi junalla ja arkipäivä, perijantai oli hyvä valinta. Ei ollu käytävät heti tukos. Nykku lunta on piisannu koko talaven ja kevät on erenny tuskastuttavan hitahasti, oli kiva lähtiä tuulettumahan ja saamahan kivoja ireoota ja tiätysti jotaki tuamisiaki. Ei ny mitää järisyttävää ollu, mutta aina oppii jotaki uutta, ku lähtöö pois kotua.
Lisämausteena oli tällä kertaa, neulan ettimine heinäsuavasta, eli Rikkaruohoelämää-plokin Betweenin tunnistamine messuviarahien joukosta, tuntomerkkien perustehella. Oli mulla puhelinnumeroki treffien takaamiseksi, muttei tarvinnu kaverille kilahuttaa. Tunnistettavat, killuvat korvikset osoottautuuvat hyväksi tuntomerkiksi ja pian messuulle tulon jäläkihin huamasinki Betweenin seisovan viäres, tarkastelemas samaa yleeskoristelualuetta. On aina mukava nähärä ihimine plokin takana ja nii tälläki kertaa. Oli ihana tavata "tuttu" plokkari henkilökohtaasesti 😊 Etukätehen tiäsin Riinan, Versoja Vaahteramäeltä-plokista esittelevän kasvihuanehia Willab Gardenin osastolla ja siälä tapasinki iloosen Riinan ja samalla myös Katinkanssa-plokin Katin


Messukuvia on näkyny jo mones plokis, mutta kannan kuitenki omanki korteni kekohon. Muistoksihan se tännekki jää.


Yleeskoristelun teemana oli tänä vuanna Liisa Ihimemaas.Teema ei ny nii kauhiasti sykähryttäny, mutta yleeskoristelun kans oli nähty vaivaa ja varmasti ireoojilla ja toteuttajilla on ollu monta hauskaa hetkiä........


.....mutta paikkapaikoon viimmeestely tuntuu jäänehen pualitiähän. Näkyvis oli jos jonkullaasta muavipurkkia ja looraa. Tuas oleva kiveys oli jännän kolomiulotteene.Tämän kiveyksen ottaasisin meillekki. Jouluruusuja oli käytetty palio koristelus.Samoon ku magnooliootaki.Komia kokonaasuus!


Tällääsiä oon meinannu teherä jo monta vuatta. Josko ny.....Iloosta kiärrätystä.
Yleeskoristelun  viäres oli malliparvekkehia. Niistä tykkäsin. Olivat keskenänsä tarpeheksi erilaasia ja täynnä kivoja ireoota.Ihana  runkoverenpisara, jonka juurella pianoospuutarha.
Rengaskiärrätystä.Kaktukset on pop. Tairan ottaa salaojaputket taas käyttöhön.

Ei kai kukaa huamannu, että tykkään savipurkiista.
Amppelia oli mones paikkaa. Täs roikkuuvat vaaterekis.Pikkuusen maltillisempaa rengaskiärrätystä.Färipilakut

Hauska.Mutkavilijelyä.Ilimakasvien asumuksia.Täs lehahti KESÄ!


Kukkaisa sateenvarijo.


Suurimmaksi osaksi kiärrettihin vaan puutarhamessujen aluetta. Kuvaaminenki johonakivaihees unohtuu. Ostoksiaki tuli tehtyä, aika maltilla, mutta niistä toisella kertaa.


Ihanaa kevättä! Son ny oikiasti tääläki 💜

30 kommenttia:

 1. Monta kivaa ideaa löytyy kuvista. :) Jos mä ens vuonna kävisin Helsingin messuilla, nii jatkuu perinne, että joka vuosi vähä pitemmälle :) Mukavaa kevättä myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan o hyvä perinne :) Sitte seuraavaksi Tukholmahan, sinne mäki himiöön.

   Poista
 2. Kevät on täällä. Ei iskenyt Liisa tännekään, ehkä siksi että lapsena koin sadun hyvin ahdistavaksi. Muovilaatikot näkyivät häiritsevästi, saman huomasin. Onneksi vastapainoksi olivat ihanat parvekkeet ja hienot osastojen koristelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon satu vaan päällisin pualin tuttu. Olihan nua kaikki hianosti tehty, mutta kyllä puutarhamessuulla pitääs käyttää luannon materiaalia yleeskoristeluski enemmä. Musta muavi oikee loisti vaaliasta hakkeesta. Parvekkehet oli tosi onnistunehia.

   Poista
 3. Kiitos kuvakierroksesta! Ensi viikonloppuna olis Tampereen messut, ihan on vielä suunnitelmat auki. Työt haittaa harrastuksia...
  Aina niistä messuista jotain ideaa saa mukaansa ja pääseepähän ainakin kotoa pois! Pienikin lomanen piristää.
  Minäkin tykkään saviruukuista ja keramiikasta ja nyt niitä näköjään on muillakin. Salaojaputkiakin mulla on jossakin jemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuasi sitte olinki Tamperehella. Aina jotaki jää haravihin. Kotonahan mä aina könnään, joten tosi tervetullutta vaihtelua, eres tällääne päivän reissu. Saviruukut o hianon näköösiä, mutta niis kuivaa kasvit tosi herkästi. Toissa vuanna mulla oli salaojaputkis maksaruahua. Eiköhän kaiveta putket taas esihi :)

   Poista
 4. Kun ei tule käytyä messuilla, niin kuvia on kiva blogeista kattella. Olihan tuolla monenlaista ideaa tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heikosti mäki pääsen. Plokiista oon mäki monet messut kattellu. Ja koska on nii palio hyviä kuvaajia, saa messuusta useen hyvän läpileikkauksen.

   Poista
 5. Kyllä tuolla päivän saa kulumaan ihan varmasti :) Monenlaista mahtuu mukaan!

  VastaaPoista
 6. Taas tuli toisenlainen vinkkeli messuihin...kiitos kierroksesta! Virtuaalisesti olen monen blogin kautta messuja tiiraillut ja mielenkiintoisia kuvakulmia näkynyt. Saviruukut ovat tosi kauniita, samoin nuo vanhat salaojaputket, niistä olen tykännyt aina. Lahteen meinaan messuille mennä apujoukkojen kanssa hiukan pelakuuostoksille ja jotain muutakin kivaa katselemaan. Messuilla on kiva käydä, jotain jää aina plakkariin mukaan, vaikka paljon on sellaista jota voi vain ihmetellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti plokikuvista saa paremman kuvan messuusta, ku itte paikan päällä. Aina johonaki vaihees väsy isköö ja loput menööki enemmä tai vähemmä ohitte. Eri plokien kuvis on aina jotaki erilaasta kuvakulumaa. Ja halavaksiki tuloo, ku jää ostokset tekemättä :)
   Vai pelargooniaostoksille!

   Poista
 7. Kiva messukatsaus ja hauskoja yksityiskohtia olet löytänyt kuviin :) Magnoliat olivat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii o. Kokeelisin het magnooliaa, jos olis suajaasempi tontti.

   Poista
 8. Mukavaltahan tuolla näytti, kaikenlaista katsottavaa ja osteltavaa. Kiva, kun tapasit blogituttuja, on kiva saada kasvot ihmisille, joista on tullut lähes ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siälä katteltavaa, mutta kasvimyyjiä olis voinu olla enempi. Mukava on nähärä plokituttuja, eres pikaasesti, mäku en nuahi plokkarien tapaamisihin taharo päästä.

   Poista
 9. Kummasti jokaisen messupostauksesta löytää sellaisia juttuja, joita ei itse huomannut tai vähintään eri näkö-/kuvakulma samasta aiheesta. Tämäkin postaus lisäsi messuantia.
  Usein näitä messuja tulee jälkikäteen kritisoitua, mutta kiva siellä on silti käydä ottamassa vauhtia kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos eres jotaki uutta. Meinasin jo jättää välihi koko messupostauksen, ku on ollu jo nii monta kirijootusta aiheesta.
   Joo, eihän se mitää maata mullista tapahtuma oo, mutta tosiaanki, kiva kevätpiristys.

   Poista
 10. Kiitos messukattauksesta. Aina sieltä varmasti jotain ideoita kävijä saa mukaansa.
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina löytyy joku kiva juttu, jota voi soveltaa omahan tekemisehen. Kiitos, samoon!

   Poista
 11. Kiitos kuvista messuilla tuli käytyä lauantaina ja ideoita ja muutamia ostoksia ostettua. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauvantaina oli varmasti palio enemmä porukkaa. Hyvä, jos löyrit ireoota ja viälä ostettavaaki. Mikäs sen mukavempaa. Kiitos, samoon!

   Poista
 12. Hienoja kuvia <3 Blogiystävien näkeminen on kyllä mukavaa <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos tästä messukierroksesta. Oli varmasti mukavaa tavata blogi tuttuja ihan livenä.

  VastaaPoista
 14. Kauniita messukuvia! Joitakin kohtia oli minulta jäänyt huomaamatta ja oli kiva nähdä niitä kuvissasi. Blogiystävän tapaaminen on ihanaa. Kiva, että saitte treffit järjestettyä! Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaasen messukuvista oon mäki löytäny jotaki uutta. Ei sitä kaikkia pysty huamaamahan ja kuvaamahan, eikä ny oo tarkootuskaa kaikkia rokumentoora. Soli kiva, että tällääne tapaamine oli maharollista. Kiitos, samoon!

   Poista
 15. Mukava messukatsaus. Blogituttujen tapaaminen on parhautta.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...