lauantai 30. marraskuuta 2019

Aurinkoone marraskuun loppu

Aiva häikäästyy, ku kattoo päivällä pihalle. On ollu pitkähän nii pimeetä päiviä, lumetonta ja sateestä. Ny o lunta ja pakkaastaki -5:stä -10:een. Oikee raikas keli.Villaheires o viälä leheret kiinni. Osa o kylläki jo tummunu, mutta seas o viälä aiva vihereetäki. Linnuullon tapana lennähtää siihe syämähän. O turvalline olo.Säpinää riittää, nii lintularon ympäristös..............ku naapurin orapihilaja-airan alla. Sinne viipotti peltopyylauma. Taitaa olla sama, mikä pölähti aamulla takatarhalta lentohon, ku kävin laittamas myllyn päälle.


Koristekastikat o antautunu, jäisen lumen painosta.
Pitihän sitä pihallaki käyrä ottamas muutama kuva. Ei oo tällä kuulla monta kuvaa tullu otettuakaa. Ennätysvähä. Ploki ja kuvansiirtohan takkus alakukuusta. Koneesta löytyy joku haittaohojelman pätkä. Nii mulle alan ammattilaane ilimootti, eikä siihe montaa sekunttia mennykkää, ku se ongelma oli hoirettu. Sillä korijaantuu mun plokiongelmat, mutta kuvansiirto-ongelma oli jo pikkuusen vaikiempi juttu. Onneksi seki selevis. Pallohortessasta o tullu lumipallohortessa.Just ja just aurinko jaksoo kiivetä mettän yläpualelle. Kyllä se tästä kohta iloksi muuttuu. Huamennon jo joulukuu.


Mukavaa marraskuun viimmeestä iltaa!

7 kommenttia:

 1. Auringolla on ihmeellisen virkistävä vaikutus. Kamerakin pääsee heti ulos auringon ilmestyessä. Puutarhasi on kaunis lumisessa asussaan.
  Hyvä, että blogiongelmiin löytyi syy ja ratkaisu. Eipä tullut mieleen haittaohjelmaa epäillä. Ukkokulta ajaa säännöllisesti virusohjelman koneessani. Onneksi ei toistaiseksi mitään vakavaa ole ilmennyt, vaikka muutamia haittaohjelmia silloin tällöin löytyy. Pyrin välttämään outojen osoitteiden klikkauksia, mutta koskaan ei tiedä, missä ne pöpöt piileksivät.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin lunta satoi viimein viime yönä ja pakkasta oli herätessä - 7 astetta. Aurinkokin näyttäytyi heti aamusta ja valoisuus oli sen ansiosta silmiin pistävä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin satoi taas vaihteeksi lunta ja maisema valaistui. Ja tänään näkyi aurinkokin monen pimeän päivän jälkeen. Pitäähän tuota lunta nyt taas ikuistaa kuviin, kun sitä kerta on saatu... Mukavaa ja tunnelmallista joulukuuta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Teilläkin on nähty aurinkoa! Ei meille asti kiireiltään ehtinyt. Hienoa, että on lunta maassa. Kyllä puutarhakin on niin paljon kauniimpi lumihunnun alla kuin mustaksi vettyneenä. Lumipallohortensioita tuli meillekin pari :) Mukavaa alkavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun ongelmat selvis. Mulla uus kone ja ottaa aikansa ennenku on oikeassa kuosissa ja tarvittavat ohjelmat asennettu.

  VastaaPoista
 6. Onneksi sait tietokoneongelmat ratkaistua. Ne ovatkin kiusallisia ongelmia! Eilen oli meilläkin aurinkoinen pakkaspäivä. Mukavaa vaihtelua pimeiden päivien jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Ihanan valoista!
  Huomasin saman, kun kattelin valokuvia koneelta, marraskuusta on vain muutama kuva ja nekin sisätiloista:)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...