tiistai 5. marraskuuta 2019

Tekniikka tökkii

En saa luettua muiren plokikirijootuksia omasta plokista käsin, vaan jourun eriksensä kuuklettamahan. Kirijootukset tuloovat kyllä näkyvihin, mutteivät aukee klikkaamalla. Ei näytä eres omaa plokia.  Hävytöntä!


Viimmeesiä kukkijoota, syyskatkero - gentiana sino-ornata 27.10. Kerkes, vaikka pahaa pelekäsin.
Toisten kirijootuksihin upotetut linkit eivät aukee. Onko vika blokkeris vai mun konees? 


Kuukausien kukkimisen jäläkihin, jaksaa, jaksaa.....törmäkukka - scabiosa caucasica 'Perfecta' 21.10.
Käytän selaimena chromea. Olisko pitäny jotaki päivittää eriksensä?


Myähääsin asteri, syysasteri - aster novi-belgii 'Patricia Ballard' 21.10.

Eikä siinä viälä kaikki! Kameran kuvansiirtoki tilttas. Siirti koneelle tänää vain osan uusista kuvista. Vaihroon toisen kortin, mikä pelitti aluuksi, mutta sitte seki loppuu. Harmittaa niiiii viätävästi, ku sain tänää nii hianoja kuvia uusista lintularon viaraalijoosta.


Syksyllä ostettu, kerrattu jouluruusu 21.10. Onko jollaki mitää parannuseherotuksia? Kattothan julukaasooko eres tätä juttua. Esikattelu ei ainakaa toiminu.


Kruunuvuakoos oli nuppuja viälä vaikka kuinka palio. Maahan jäivät.

Nämä kaikki kuvat o otettu 21.10-27.10.2019. Uurempia ei oo 😖


Mukavempaa marraskuun jatkua!

30 kommenttia:

 1. No voi pirsu sentään noita tekniikkaongelmia. Mulla ei ole samanlaisia ongelmia, paitsi linkeistä en osaa oikein sanoa mitään, pitkään aikaan en ole klikannut kai minkään blogin linkkiä, niitä harvemmin on. Mulla on kyllä eri selain. Julkaise sitten lintulautakuvia, kun saat ne siirrettyä. Johan on, kun on monta ongelmaa kerralla, hermosi lienevät riekaleina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Julukaasen, jos saan ne jotenki koneelle. Liki main, eikä tökkimiset eres tähä jääny. Tänää o tiltannu kännykkäki. On jotaki linkkien hualtotöitä, mitei tiätenkää tiäretty.

   Poista
 2. Tuosta chromestahan on ollut uutisia, että jotain ongelmia. Minulla ei ole tuollaista. Kannattaistko vaihtaa vaikka Firefoxiin. Se on mulla käytössä ja ihan hyvin toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotaki ittekki nähäny. Firefoksi o isännän käytös.

   Poista
 3. Miullakin on ollu ongelmia kamerasta kuvien siirtämisessä. Viimeviikonlopulla alakovat. Chromea on meilläkin selain. Miekin heitin nuo kruunuvuokot muahan, lehtiä kasasin piälle suojaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä plokiongelmat hoksasin kans viikonloppuna, mutta kuvia yritin siirtää vasta eilee. Mullei oo kruunuvuakoolla eres mitää sen kummempaa suajausta ja nykku o palio pakkaasta iliman lunta, nii siitei hyvää seuraa muutenkaa.

   Poista
 4. No onpa harmillisia vikoja. Kannattaa kokeilla toista selainta. Tuli myös mieleen, että onko koneesi käyttöjärjestelmä ja muut ohjelmat päivitetty? Toivottavasti ongelma selviää pikaisesti.

  VastaaPoista
 5. Firefox mullakin eikä ole kummemmin tökkinyt. Mutta ovat kyllä nämä tietokoneongelmat ärsyttäviä! Kauheasti menee aikaa kun pähkäilee, tai olen oikeastaan lopettanut pähkäilyn ja soitan aika äkkiä Matille, joka hoitaa konettamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moon tämän tiatokonehen kans tyhymempi ku vasemman jalaan saapas, eli aika toivoton. Soitin kans tiätävemmille. Eiköhän ny joku ratkaasu löyry.

   Poista
 6. Ihan varmasti tekniset ongelmat ärsyttävät. Chromessa on uutisten mukaan ollut ongelmia, johtuisiko ainakin osa sinun ongelmistasi siitä. Ilta Sanomissa oli eilen (https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006296149.html) juttu chromen uudistuksesta, joka on aiheuttanut paljon sotkua. Traficom uutisoi muutama päivä sitten, että chromessa on vakavia haavoittuvuuksia. Minä käytän firefoxia, eikä siinä ole ollut ongelmia. Toivottavasti saat jostain apua ongelmaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän nämä jotenki seleviä. Ja pakko o muihi tukeutua, ku oma pönttöö ei kerran riitä.

   Poista
 7. Mulla toimii ihan normaalisti bloggeri Firefoxin selaimella. Tosin jokin aika sitten en pystynyt lisäämään kommenttia toisten blogeihin omalla nimellä, taisi juurikin olla chromen selain, jota käytän tabletissa... Nyt oon hääränny blogin kans vain pöytäkoneella, niin ei oo tullu kattottua onko se ongelma vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Firefoksi o meillä isännän selaan, samalla pöytäkonehella. On nii selevää ku molemmillon omat.

   Poista
 8. Jep, kuten edellä suositeltiin, niin kokeile ladata toinen selain, vaikka just Firefox. Toimii minulla. Toivottavasti kuvaongelmat ratkeavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei isännälläkää oo ollu sen kans mitää ongelmia. Samalle selaamelle mei maharuta. Se naputti mulle jo, että ookko kattellu mun pualelta jotaki askarteluja yuutuupesta. Ihan omalta pualelta, mutta sen pualelle oli syätetty joku kukkasirontafilimi :D Iha kauhiaa!!!

   Poista
 9. Joskus Bloggerkin temppuilee aikansa ja on taas kohta niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii temppuulooki. Toivottavasti tämäki olis jotaki ohimenevää laatua.

   Poista
 10. Harmittaa aina, kun tietotekniikka tökkii:( Ainakin nämä kivat kuvat näkyvät ja kirjoittaminen sujuu. Ihanat syyskatkerot! Toivotaan, että ongelma ratkeaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa nii viätävästi, ku ittellon sitte het sormi suus. Eiköhän tämä jotenki ratkee.

   Poista
 11. Masiinoiden tökkiminen nostattaa välittömästi verenpainetta! Johan nyt vänkää siellä hommat. Chrome itsellä käytössä ja toiminut ok. Tosin en ole johonkin aikaan ladannut kuvia kamerasta enkä kännyltä.
  Nämä ainaki näkyy hyvin. Täytyy seurata tilannetta, tuleeko itellekin ongelmia. Tsemppiä sinne ruudun taakse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha välittömästi ja korkialle! Hyvä etton sulla toiminu. Joitaki syitä tähän tökkimisehen o jo maharollisesti keksitty, mutta kattothan ny. Kiitos, eiköhän tästä jotenki selevitä.

   Poista
 12. Tekniikan tökkiminen on suorastaan raivostuttavaa! Minulla blogger ehdotti uuden bloggerversion käyttöä, otin käyttöön enkä huomaa paljoa eroa. Auttaisiko uuteen siirtyminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! Miätiinki päivällä ku puhelinki reistaali, että koko mailma pysähtyys, jos linkit kaatuus. Son uutta mullekki eherotellu, muttei sekää mitää auta.

   Poista
 13. Voi ei! Tekniikasta on kyllä paljon harmia silloin kun se päättää jumittaa. Minulla on Chrome käytössä eikä ole ollut juuri ongelmia, pitänee koputtaa puuta/puupäätä. Blogger jumittaa aina välillä, mutta parin päivän päästä aina toimii taas. Jospa sinunkin ongelmasi korjaantuisivat pian. Ihanat lokakuun kukkijat joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ku ei oo ollu ongelmia. Mulla tilanne senku jatkuu. Kuvia sain onneksi jo siirrettyä. Blokkeri o mulla joskus ennemminki reistaallu, muttei koskaa näi kauvaa.

   Poista
 14. Se on kyllä raivostuttavaa jos jumittaa. Toistaaseksi meillä on toiminut.

  VastaaPoista
 15. No voi harmitus kun harmittaa ihan varmasti. Toivottavasti saat asian kuntoon, minusta ei ole kenellekkään apua näissä asioissa. Ihana katkero, tosi hyvän värinen samoin jouluruusu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orotan kans, että olijenkorret sais tehtyä tälle jotaki :) Katkerolla on kyllä sähäkkä färi.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...