torstai 4. lokakuuta 2018

Arvontavoitto - Käsväsky

Tämä plokimailma on antoosaa. Saa lukia mukavia tekstiä ja kattella hianoja kuvia. Täälä oppii aina jotaki uutta ja aina silloon tällöön joku tariuaa jännitystäki elämähän - järiestämällä arvonnan. Niihin mäki yleensä osallistun asentahella, etten mä kuitenkaa koskaa mitää voita. Mutta aina joskus onni potkaasoo ja arvontavoitto osuu kohoralle.   Voitin ihanaakin ihanamman puutarhakassin - käsväskyn, Kukka & Kaali -plokin Pauliinan järiestämästä syntymäpäiväarvonnasta. Kiitos! Pauliinalla on torella sana hallus ja persoonallinen tapa kirijoottaa asiasta ku asiasta. Kannattaa kurkata!Eikä soo muute mikä tahansa kassi, vaan Laura Ashleyn ihana, kukkakassi.Kassi on tosiaan nii hiano, että raaskiiko sitä puutarhahommis käyttää, likaantuu viälä. Tavaraa siihe  kuitenki mahtuu. Taskujaki siinon peräti yhyreksän kappalesta, joten kyllä se paikkansa löytää. 


Eikä siinä  kaikki. Mukana oli viälä ruukunpuristinsetti, jolla voi teherä itte sanomaleherestä taimipottia. Oon tuata monta kertaa meinannu ostaa, mutta meinaamiseksi son aina jääny. No, ny son ja het piti testata. Kätevä. Lisäksi tuli nippu nimikylttiä ja sakset, mikkä näköjää puuttuu kuvasta.

Kiitos iki-ihanasta arvontavoitosta  Pauliina 😊💗 Aluulle panemas haastekki on tyän alla.


Kuuki o taas vaihtunu. Ilimat o huamattavasti viilentyny ja illat pimentyny entisestänsä.  Melekee kaikki talavetettavat oon kantanu sisätiloohi. Osa on keittiön klasilla, osa vintillä ja osan kannoon suaraa kellarihi. Maas on viälä jättiverbeenat, kesäkukkaistutuksesta pitää kaivaa viälä muratit ja penniköynnös. Verililijapuut o jo terassin pöyrällä. Kaikellaasta purkkia ja epämääräästä roinaa o viälä siälä täälä ja monta keskeneräästä tyätä orottaa tekijäänsä. Muttaku tyät taas haittaa harrastusta. Ollahan paalattu kolomatta rehusatuaki. No, kohta son ohitte ja voi taas keskittyä paremmi puutarhahommihi. Loppuviikosta olis parin päivän loma. Käsityämessuulle meinaan mennä ja Pikkuflikallaki o 2-vuatis synttärit. Mitäs meinaat viikonlopulla teherä? Puutarhatöitäkö?


Mukavaa viikonloppua muillekki!

34 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanan postauksen olit tehnyt! Hyvä, että tuli perille eikä jäänyt seikkailemaan minnekään. Kiitos itsellesi mieltä lämmittävistä ja kannustavista sanoistasi! ♥

  Vielä olisi tarkoitus mennä puutarhaan kun vain löytäisi jostain Inton ja Tarmon kavereiksi. Ovat alkaneet vähän lakkoilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ole hyvä, kaikki oot ansaannu :)
   Vai meinaa kaverukset jo seikkaalla omiilla poluulla.

   Poista
 2. Onnea, kylläpä sinua lykästi, niin sievä kassi!
  Pihahommat on minulla vielä kovasti vaiheessa, meillä ei tosin vielä ole ollut yöhallojakaan. Ehkä viime yönä jo vähän kuitenkin. Kukkasipulit ovat kaikki istuttamatta, mutta ne istutan vasta ensi viikon loppupuolella, kun kuun asento on otollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nii on.
   Ny löytyyki sitte sellaane kohta, mihinei oo halla viälä käyny. Meillon ollu jo monena yänä iha selevää pakkaasta. Tairan kans jättää loput sipulit viälä istuttamata.

   Poista
 3. Hienot on voitot! Viikonlopuksi on vähän turhan paljon ohjelmaa, joten puutarhaan ehtii varmasti vasta sunnuntaina. Pitäisi nurmikko vielä kerran ajaa ja siirtää loput kesäkukat suojaan. Ihanaa viikonloppua ja hyviä synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoon kans, että leikkaasko nurmikon viälä kerra, josko solis viimmeene kerta. Kiitos!

   Poista
 4. Tuo palkinto oli kyllä aivan mahtava! Niin kaunis ja näppärän oloinen puutarhakassi. Täällä oli viime yönä -6 astetta pakkasta ja nyt mietin, pitäisikö talvetettavia kasveja jo kantaa kellariin. Toisaalta lämpimämpää on taas luvattu hetkellisesti... Meinasin kokeilla ensimmäistä kertaa kylvää siemeniä syyskylvönä, mutta ehkä sekin on vielä liian aikaista. Varsinkin, jos pakkaset tulevat vasta marras-joulukuussa. Ehkä seurailen vielä hetken aikaa tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eherottomasti :)
   Auts, kuinka kylymä. Mullon osa jo kellaris. Syyskylyvööstä mullei ittellä oo mitää kokemusta. Olis mukava ennakkohon tiätää, koska talavi alakaa oikee kunnolla, vois paremmi aijoottaa tekemisensä.

   Poista
 5. Onnea hienosta voitosta. Kassi on kyllä kätevä tilavine lokeroineen.
  Taitaa tulla pitkästä aikaa puutarhasta vapaa viikonloppu, sillä lauantaina menen ystävän synttäreille ja sunnuntaiksi on luvattu sadetta. Vaan, jos sää sunnuntaina onkin lupausten vastaisesti aurinkoinen, pihallehan sitä kulku käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovin kätevältä vaikuttaa.
   Meillon tänää sarepäivä. Toivottavasti ei ainakaa kokopäivää sataasisi.

   Poista
 6. Onnea voitosta, ihana kassi ja minustakin potintekijä on näppärä vehje. Ei ole enää riippuvainen purkkivarastosta, kun kylvöinnostus iskee.
  Kivaa, että kuivan kesän jälkeen on multa taas muhevaa, on mukava istuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kastelu taitaa olla tarkempaa sanomalehtipotiis, mutta eherottomasti aion kokeella.

   Poista
 7. Todella mainio ja käytännöllinen puutarhakassi ja lisäksi vielä kaunis.
  Vielä en osaa ihan varmuudella sanoa kutsuvatko puutarhatyöt viikonloppuna, mutta uskoisin, että ainakin lauantaina. Kuinka ollakaan tämäkin päivä on kulunut lähes kokonaisuudessaan pihatöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :)
   Moon ainaki pihalla viälä täyrenpään, jos vaa aikaa o.

   Poista
 8. Onnittelut, sait kyllä mukavan palkinnon! Tänään kaivelin daalian juurakoita maasta, varret paleltuivat viime viikonloppuna. Tulppaanin sipulit on vielä istuttamatta... aika kylmältä jo tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä nostin jo daaliat maasta ja non jo kellaris. En tiärä hätiköönkö, mutta ohan seki tyä jo tehtynä. Viikolla oli tääläki tosi kalasiaa. Onneksi ens viikolla näyttääs olevan lämpöösempää.

   Poista
 9. Voi ko sait ihanan palkinnon ja käytännöllisen. Onneks olkoon :D
  On kyllä tosiaan niin koree, että miten raaskii sotkea multasilla välineillä. Mutta sitä varten se on tehty. Ellet pidä sitten siistimpiä tavaroita siellä, kuten tuota pottia, saksia, naruja, kylttejä, kyniä, ym tarpeellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii sain. Kiitos :)
   Emmä malta siihe mitää rapaasia lapioota laittaa. Kyllä se menöö siistimpihi hommihi.

   Poista
 10. Hieno voitto, itse en raaskisi ottaa puutarhakäyttöön, ehkä tuosta olisi tullut täällä käsityökassi. Melkein kaikki puutarhatyöt on tehty, muutama verkko pitäisi vääntää uusille hortensioille. Ja haravointia on tiedossa jos ei lumet satu tulemaan liian aikaisin. Viikonloppuna juhlitaan keskimmäisen pojan 15v synttäreitä, siinä puuhaa riittämiin kun siivoaa vähän paremmin ja leipoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, emmäkää. Sullonki puutarhatyät hyväs mallis. Synttärien järiestämises riittääki touhua. Onnittelut synttärisankarille!

   Poista
 11. Käteviä voittoja olet saanut! Minulla on sinulle blogissani haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oon :) Kiitos haasteesta! Oi, oi, tairan arvata mikä son ja mäku oon nii saamaton siinä.

   Poista
 12. Onnea voitosta, mahtava palkinto tosiaan!
  Täälläkin olisi vielä puutarhan syyshommia jäljellä, mutta kun inspis alkaa pikkuhiljaa olla kadoksissa. Harmaa sää vaikuttaa tähän myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki orotan keskiviikona alakavaa lämmintä aaltua. Tänää on ollu tuuline, kylymä ja märkä päivä.

   Poista
 13. Nyt on komia käsveska! Kätevän oloonen tuo taimipottipuristin, en oo sellaaseen ennen törmännytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Kätevä sonki. Ai, kuinka etoo sitä ennemmi nähäny. Aika vanaha juttu kuitenki.

   Poista
 14. Onnea voitosta! Ihana palkinto. Meillä viikonloppu meni viimeisiä ale-taimia istutellessa ja ihan vain kauniista syyskelistä nauttiessa. Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä oliki toiminnalline ja mukava viikonloppu :) Kiitos, samoon!

   Poista
 15. Jopas tosi mukavan voiton sait, kyllä se onni joskus potkaisee ja nyt sait oikein kauniin potkun! Viime viikonloppuna oltiin vielä hanimuunilla, nyt laittelen kukkasipuleita maahan, parantelin valkosipulimaan ja nekin pääsevät multiin ihan kohta. Tosi kaunista säätä on luvattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se joskus osuu kohoralle. Voi että, hanimuunillaki :) Onneksi tuloo viälä hianoja ilimoja. Sipulisouvia on viälä mullaki jälijellä ja monta muutaki tyätä.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...