tiistai 30. huhtikuuta 2019

Puutarhan KESÄ -lehti

Ny o ilimestyny tämän vuatine Puutarhan Kesä-lehti.



Ja meikälääsen puutarha pääsi siihe.



Puutarhat o jaettu tänä vuanna monerniihi, perinteisiihi ja poheemiihi puutarhoohi.
Meikälääsen puuhamaa löytyy perinteisten puutarhojen joukosta.







Paulan piha -nimellä.






Ei olisi uskonu. Siton omien tekemisten kans aina nii kriittine......







......mutta siälä se yhtenä menöö. Lehti o täynnä ihanan erilaasia,  innostavia ja komeeta  puutarhoja. Joten, jos et oo tätä lehtiä viälä lukenu, nii kipin kapin lehtihyllylle tai kirijastohon ja voit ahamia leheren täyreltä puutarhaa.


ILOOSTA VAPPUA!

48 kommenttia:

  1. Ihan turhaan olet kriittinen, sinulla on upea piha! Hyvää vappua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ku sitä vahtaa kaiket päivät, pakkaa nähärä vaa ne huanot kohorat. Kiitos, samoon!

      Poista
  2. Ihanan näköinen juttu! Olen samaa mieltä Katjan kanssa: blogistasi on selvinnyt, että pihasi on aivan ihana ja täynnä kekseliäitä ja taidokkaita kohtia. Tuo lehti ei olekaan entuudestaan tuttu, täytyy kipaista kaupoille tai kirjastoon, kiitos vinkistä ja iloista vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ohan siälä niitäki kohtia, mihinkä oon tosi tyytyvääne, onneksi :) Ja ainaki mones kohoras o hauskaa ollu, josei muilla nii mulla ainaki. Lehti onki ilimestyny vasta muutaman kerran, terassi median, kerran vuares ilimestyvä puutarha-aiheene erikooslehti. Kiitos, samoon!

      Poista
  3. Oi onnea! Aina on hienoa, että puutarhaharrastus ja työ sen parissa saa ansaitsemansa huomion! Minä painelen heti arkena lehtihyllylle! Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa hankkia lehti, koko lehti pelekkää puutarhaa.

      Poista
  4. Hieno homma! Näyttääkö pihasi lehtikuvissa samalta kun omaan silmään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää, jopa rappioromantiikka o erustettuna. Sitähän meillä riittää :)

      Poista
  5. Nappasin lehden mukaani kauppareissulla ja tyttösen kanssa luettiin se kannesta kanteen. Sinun pihasi oli meidän molempien suosikki :) Sinulla on ihana puutarha <3 Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  6. Totisesti olet liian kriittinen. Puutarhasi on kaunis.
    Kiitos vinkistä. Ajattelin huomenna kävellä kylän keskustaan kuvaamaan siellä kukkivaa kirsikkapuuta. Nyt on sitten toinenkin syy eli kipaisu lehtiostoksille.
    Hauskaa vappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kirsikkapuu o parasta keriitä ikuustamahanki enne takatalavia. Tällääne ekstralehti jää useen huamaamatta, jos ei ihan kohoralle satu.
      Kiitos, samoon!

      Poista
  7. Minä kyttäsin lehteä jo viime viikolla ja löysinkin sen torstaina lehtihyllystä. Puutarhasi on ihana! Juhannusruusukuva on huikea, samoin alppiruusu ja tykkään noista ruosteisista maitotonkista. Looratarhakin on tosi rehevä. Voi tavaton, onneksi kesä on kohta täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin kans, että loppukuusta ilimestyys. Omat leheret tuli vasta maanantaina. Juhannusruusu o mulle jotenki maalaaspihan ilimentymä. Sitoli enne joka pihas. Valitettavasti jourutahan viälä kahalaamahan takatalavi läpitte. Yäk!

      Poista
  8. Hienoa, että kaunis ja idearikas puutarhasi tuli esitellyksi lehdessä.
    Mukavaa vappua. 😊🌼🌼

    VastaaPoista
  9. Suuntaan lehtihyllylle heti seuraavalla kauppareissulla. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  10. Toi lehti täytyy hankkia! Sul on mielenkiintonen ja persoonallisen kaunis piha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Aika palio on omia juttuja, niiton kiva värkätä :)

      Poista
  11. Lehen jo viimeviikolla ostin ja ahmin hetimmiten. Kaunis puutarha siulla on ja kaikenlaista oot sinne keksiny! Näytän takasivulta riimuilla piällystettyy härkee velpojalle kun vappubrunssille sinne männään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäki iskin silimäni siihe sonnihi, hyvin oivallettu.

      Poista
  12. Pitääpä hankkia lehti! Turhaan kursailet, puutarhasi on yksi blogimaailman ihanimmista. Aina jaksat väkertää jotain omintakeista juttua, ja tulokset on hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo, kysyy isännältäki pitkiä piuhoja. Oon onnistunu sitä taas tänäki keväänä jo muutaman kerran järkyttämähän. Perästä kuuluu :D

      Poista
  13. Onnittelut lehteen pääsemisestä! Enpä kyllä yhtään ihmettele miksi, sinulla on upea puutarha. :) Täytyypä kipaista ostamaan tuo lehti. Iloista vappua! :)

    VastaaPoista
  14. Ihanaa, onnea lehtijutusta! Täytyykin käydä hakemassa lehti, siinä näyttää olevan runsaasti kuvia, mikä on aina hyvä juttu. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täs leheres o torella palio kuvia. Mukavaa loppuviikkua :)

      Poista
  15. Onpa kivan näköinen juttu! Taitavassa kuvien otossa on hienoa, kun voi kohdistaa huomion niihin parhaisiin kohtiin! Tosin veikkaan että ulkopuolinen tykkää koko pihastasi, eikä katso kriittisesti, kuten itse teet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tarvitahan torella tiukkaa rajausta :D Kiältämätä, sitä ittekki kattoo toisten puutarhoja ihan erilailla.

      Poista
  16. Itse on aina kriittisin - hienoa että pihasi on saanut sen ansaitsemaa huomiota, lehtihyllylle matkaan myös seuraavalla kauppareissulla! Blogijuttujesi perusteella pihasi on todella kauniisti hoidettu ja sisustettu!

    Oikein hauskaa Vapun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torennäköösesti, sitäku torellisuus ei aina vastaa haaveeta. Hoirettuhun ja muutenki hianohonhan sitä aina pyrkii, mutta torellisuures sei hetikään aina toteuru. Harvoon koko piha o samahan aikahan lyännis. Kuvat otetahan useen het hoitotoimien jäläkihi.

      Poista
  17. Jestas onneksi olkoon. Pitää ehdottomasti hakea tämä lehti. Sinulla on niin idearikas piha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lehti kannattaa eherottomasti hakia. Joskus pitää toppuutella ittiänsä ja muistuttaa, että kasvit o kuitenki pääasia. Muttaku vois kokeella sitä ja tätä ja viälä tuataki :D

      Poista
  18. Onnittelut, kyllä vain pihasi on varmasti kaiken tämän arvoinen ja minä käyn heti huomenissa lehtikaupoilla. On todella kiva nähdä mitä kaikkea lehti tarjoilee ja erityisesti ykkösjuttu on sinun pihasi, melkeinhän sen jo blogistasi tunnen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lehtijuttu o plokin lukijoolle tuttua turinaa. Siinon tiivistetys muaros monta juttua. Mutta lehti o täynnä muiren hianoja puutarhoja.

      Poista
  19. Mahtavaa! Ja huomenna lehtihyllyn kautta, että pääsee ahmimaan kauniita pihakuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat o puutarhaleheris ihan eheroton asia. Puutarhaleheriistä selaan aina läpitte ensin kaikki kuvat ja sitte vasta toisella kiarroksella luen tekstit. Tästä leherestähän niitä kuvia löytyy.

      Poista
  20. Hieno homma! Onnittelut! Sinulla on kyllä upea ja persoonallinen piha. Äitini osti kuulemma tuon lehden ja lupasi tuoda sen ensi viikolla minulle. Meillä nämä puutarhalehdet ja -kirjat vaeltavat huushollista toiseen :D Mukavaa vapunpäivän iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sehän o talourellista. Son mukavaa ku o sama harrastus.

      Poista
  21. Ostin iteki lehen viime viikolla ja tunnistin kyllä sut sieltä. Ja ihan ansaitusti oot mukana, sulla on ihana piha! Ja paljon kaikenlaisia ideoita siellä, rupes tuntuun siltä että tuo pitäs nähä livenäki. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ohan sitä kaikellaasta kertyny :) Jos tänneppäi joskus oot tulos, nii otappa yhteyttä. Avoomiihi en ny osallistu, ehkä ens vuanna.

      Poista
  22. Oi, mikä huomionosoitus! Paljon onnea! Ehdottomasti haluan lukea tuon lehden, vaikka en enää pihalehtiä tilailekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä lehti kannattaa eherottomasti ostaa, nii palio puutarhaa.

      Poista
  23. No wautsi wau! Onnittelut! Tuo julkaisu täytyykin hommata. Ei ihme, että kaunis puutarhasi pääsi julkaisuun.

    VastaaPoista
  24. Hieno homma, onnittelut lehtijutusta! Kyllä oli ihan aihetta päästä sun kaunis piha esille yleisemminkjin. Olen muutenkin aina tykänny tästä lehestä, siinä on asiaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...