torstai 14. marraskuuta 2019

Sinivalakoosta -haaste 2019

Tiiu Puutarhahetki -plokista muisti mua aloottamallaan sinivalakoosta -haasteella. Kiitos! Haasteesehen o tarkootus koota lähestyvän itsenääsyyspäivän kunniaksi sinivalakoosia kuvia, kukin tyylillänsä.

Yritin ettiä kuvia, jois o molempaa färiä samas kuvas tai eres sinneppäi. Löytyyhän niitä.  Osallistuun samahan haasteesehen vuanna 2017 tällääsillä kuvilla.Alootan lumikuvalla. Kuvasta oikee huakuu talavine kylymyys. Loput kuvat o sitte lämpöösempiä.


Valakoosia ja sinisiä iränsinililijoja mäntykulumas.Joku hyasinttimiksin valakoone ja sinine hyasintti 'Delf Blue' kolomiopenkis.


Ensimmääne pääskyyne langalla 😁Narsissivuakko ja kirijavalehtine/sinikukkaane rönsyakankaali 'Burgundy Glow' mäntykulumas.Valakoone kurijenmiakka 'Alba', vaaliansinine 'Perrys Blue' ja perustumma looratarhan reunas.Kuningaslilija (lilium regale) ja jalokärhö 'Multi Blue' kaaripenkis.Pallohortessa ja mirrinminttu 'Junior Walker' leimupenkis.Kruunuvuakot sekootuspussista potangeris.


Ja syksyyset kurkiaurat taivahalla 😢


Haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu/Puutarhahetki-blogista)
- tee postaus, jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Sinivalkoista-haaste -postauksen kommenttikenttään
Voit osallistua haasteeseen myös Instagramissa. Merkitse kuvasi silloin #sinivalkoista_haaste ja @puutarhahetki , jotta löydän ne. Puutarhahetken Instagram-tili muuttuu nyt kuukauden ajaksi sinivalkoiseksi. Uusi sinivalkoinen kuva on luvassa päivittäin.:)Mukavaa marraskuun jatkua!

32 kommenttia:

 1. Ihania sinivalkoisia kuvia <3 Liityin instaseuraajiisi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sepä mukavaa....mutta, mullei tiätääkseni oo instaa?!? Vai onko?Kiitos, samoon :)

   Poista
 2. Mukavan sinivalkoista! Oikeastaan eniten pidin tuosta ensimmäisestä lumikuvasta. Se on jotenkin niin rauhallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän tykkäät muutenki talavesta, toisin ku mä :) No täytyy myäntää, että soli hiano päivä. Valakoone lumi kimmelti timanttien lailla, eikä tuullu pätkääkää.

   Poista
 3. Voim että miten näistä kuvista nousee hurja kaipuu kesään. Ensimmäisessä kuvassa aistii tosiaan kylmyyden, mutta postauksen edetessä lämpö nousee. Olet luonut kuvillasi hienon aikajanan kesästä. Narsissivuokko meni hankintalistalle.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti ny pihallaki nousi kesäfiilikset, ku lumi o lähes lähteny. Narsissivuakko o hiano kasvi ja yllättävän hyvi kestäny talavet tääläki. Kiitos, samoon!

   Poista
 4. Hienot kuvat! Minäkin innostuin narsissivuokosta, se ei ole tullut aikaisemmin vastaan ja näyttää ihanalta! Olen ennenkin ihaillut kuvissasi valkoista siperiankurjenmiekkaa ja kuvassa sininen ja valkoinen kurjenmiekka ovat hieno pari. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissivuakko ei oo ihan yleene. Ei siihe ny tiätysti taimistoolla kiinnitäkkää mitää huamiota, jos ei silloon kuki ja josei sitä vastavarte etti. Valakoone siperiankurijenmiakka o eks anopin peruja. Sitkiä kasvi, mikä silläki kasvoo hoitamatta ojanpyärtänöllä. Kiitos, samoon :)

   Poista
 5. Hienot kuvat. Samoin täällä katse kiinnittyi narsissivuokkoihin pidemmäksi aikaa. Sinulla on mukavasti molempia värejä esillä samassa paikassa ihan vierekkäin. Minulla ei taida olla missään kun yritän tässä muistella. Jos asia on todella näin, pitää tilanne korjata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän monta sinivalakoosta kaverusta löytyy. No, valakoonenhan sopii kaikkien kans ja ku valakoosia tukkii tilanpuutteen vuaksi, jos mihinkäki välihi, nii sattumoosin tuloo sinivalakoosiaki färiparia :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat, onneksi suurin osa oli kesäisiä kuvia, niin ei tarvinnut kauaa hytistä :-D
  Haastan sinut heti perään Kuusi kuvaa kesästä -haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpes aika äkkiää :) Kiitos toisestaki kivasta haasteesta!

   Poista
 7. Kivaa, kiitos haasteesta! Sinulla on hienot kuvat! Minulla on tänään tulossa toinen postaus, pukkaan sen tänään ulos ja tämä tulee seuraavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kiitos! Ei muutaku kuvia pläräämähän :)

   Poista
 8. Tällaisina harmaina päivinä ei muistakaan, kuinka syviä ja kauniita kesän värit voivat ollakaan. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äkkiää sitä unohtaa miltä kasällä näyttää.

   Poista
 9. Ihanat kuvat, hyvin olet löytänyt sinivalkoisia puutarhastasi! Kiitos myös haasteesta, otan sen mielelläni vastaan! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin löytyy, vaikka jätin kaikki erellisen sinivalakoosen haasteen kuvaparit pois. Kiva! Kiitos, samoon!

   Poista
 10. Narsissivuokko sai yhden ihailijan lisää täältäkin. Eipä ole tullut ennen vastaan missään! Kauniit sinivalkoiset kuvat ja upeita kasviyhdistelmiä. Minä sain juuri tehtyä oman sinivalkoisen postaukseni ja kuinka ollakkaan, laitoin itsekin alkuun talvisen kuvan. Sinun kuvassasi on kyllä selvästi kylmemmän näköistä. Olisipa jo oikeasti talvi eikä tällainen pimeä ja loskainen marraskuu. Olisi kevät lähmepänä :D Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissivuakko o kyllä tällä kokemuksella kannattava hankinta. Aika hauska sattuma :) Tääläki o pimenny huamattavasti. Viälon siälä täälä lunta, mutta kyllä se taitaa hävitä kokonansa. Kiitos, samoon!

   Poista
 11. Tosi paljon kauniita sinivalkoisia kasviyhdistelmiä puutarhassasi! Tuo ensimmäinen kuva on aivan pysähdyttävän hieno, sitä piti ihailla tovi, jos toinenkin. Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohan niitä, iliman sen kummempaa suunnitelmaa, liuta syntyny. Mukava haaste. Kiitos, samoon :)

   Poista
 12. Hienot sinivalakoset kuvat! Paljon on siulla sinivalakosia yhistelmiä. Narsissivuokosta oon kuullu, en vielä oo sitä suanu puutarhaan hankittuu!

  VastaaPoista
 13. Löysitpä hienot kuvat. Sääli on, kun tirpat lähtee talveksi pois ja kesään on niin pitkä matka. Mutta hienosti kuvasi myös tuo kesän muistot mieleen. Paljon sinulla olikin sinivalkoisia yhdistelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä syksyllä tuloo surkia miäli, ku kuuloo ensimmääset kokoontumiskutsuhuurot. Son syksyn merkki se. Kesä muistuu kuvista hyvi miälehen. Monta asiaa o keriinny jo unohtamahanki. Kummasti niiton kertyny.

   Poista
 14. Upeita sinivalkoisia kuvia!
  Vaikka talvikuvakin on kaunis, kyllä kesäkuvat silti menee ykköseksi;)

  VastaaPoista
 15. Kiitos haasteesta! Tämähän sopis hyvin vaikka itsenäisyyspäivän postaukseksi. Pitääpä alkaa penkomaan kuva-arkistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Nii sopiiski, siihe o viälä sopivasti aikaaki :)

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...