tiistai 26. joulukuuta 2017

Valakoone joulu

Tai pikemminki sinine.Lunta o vajaa 10cm.Pakkaasta  -3......-5 astetta.Tuulta ei yhtää, joten lumet pysyy puskis.Uus paperitähti olkkarin klasis.......ja portahilla lyhty. 

Son ohi ny. 

27 kommenttia:

 1. Tänne meillekin saatiin valkoinen joulu. Tosin lunta oli huomattavasti vähemmän, kuin siellä teillä.
  Joulun aikako jo ohi? Minulla se kestää loppiaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että teilläki valakoone joulu. Ei taira olla ittestänsä selevää.
   Kestäähän se loppiaasehen, tavallaan. Osa koristeesta on pitempähänki, ainaki valot.

   Poista
 2. Tiällä ois lunta antoo kelle kelepovaa. Puut on lumiset ja muassakin yl puol metrii! Pitkät sähkökatkot on pyhinä vaivannu. Agrikaatti on ollu pelastus! Meilläkin joulu loppuu loppiaiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhistus mikä määrä lunta!!!! Meillä satoo viimme yänä lisää kymmenen senttiä ja vasta tänää on ollu sähkökatkoja. Nei yleensä kauvaa kestä, muutamista minuutiista, muutamihi tuntiihi. Ny oli nii pitkä pyhäputki, että ne rupes jo kyllästyttämähä, vaikka meillä navettavuarot pyäriiki, pyhää arkia.

   Poista
 3. Kauniit tunnelmalliset kuvat! Ihanat nuo valopuut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kiatua tuijat valoohi, niiren sääännölliset muarot kiahtoo.

   Poista
 4. Mulla kans joulu loppui, ja harkitten heivaavani kuusenkin mäkeen. Joka yö herään siihen, että kissi härkkii koristeita, ja sitten ne koiran kanssa kolistelevat niitä lattialla. Nuku siinä sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Non kersoja viälä :) Ens joulu o varmasti jo rauhallisempi. Voisin kans luapua tänä vuanna kuusesta jo ennemmi, sais viätyä muutaman neulasenki samas pihalle, ettei kaikki putua olkkarin laattialle.

   Poista
 5. Ihanan näköistä. :) Meilläkin on lunta mutta ei puissa, kun on tuullut niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puskis oleva lumi pehementää kivasti valoja. Tänää on kans vähä tuullu ja purottanu osan lumesta.

   Poista
 6. Nyt on hyvä mennä kevättä kohti. Minulle joulunaika on aina se käännekohta mistä alkaa kevään odotus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täälä. Syksyllä ku tuloo sisätöihi, nii kaikki tekemiset liittyy jotenki jouluhu ja ku son ohitte, nii seuraavaksi onki kevään orotus. Vaikka talavi onki välis, siinä ei oo mitää orottamisen arvoosta, kylymää ja pimiää vaa.

   Poista
 7. Onneksi oli valkoinen joulu tänä vuonna. Maisemat oli kuin vanhan ajan postikorteissa, puut lumisine oksineen ja teiden varsilla kunnon lumipenkat. Tuli ihan mieleen lapsuuden talvet. No, joulu meni ja nyt saa tulla sitten kevät :)
  Ihanat tunnelmakuvat ♥ Mää en saanu mitenkäänpäin kunnon kuvia jouluvalopensaista kun yritin...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä, kersana tuntuu olevan aina lunta ja nii sanottu kunnon talavi. Kultaako aika muistot, vai oliko itte nii piäni, että kaikki oli nii suurta. Kyllä valakoone joulu tuntuu aina enemmä joululta.
   Otin kuvat myähä iltapäivällä.

   Poista
 8. Kauniita kuvia. Täälläpäin saatiin oikein kunnolla lunta jouluksi, juuri niin kuin toivoinkin. Kevättä alan jo odotella, vaikken märkiä loska- ja kurakelejä kaipaakaan. Helmikuun lopulle voisi vielä olla lunta ja sitten lumet saisivat lähteä kerralla pois. Hyvää loppuvuotta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vois olla pikkuuse enemmänki lunta, ettei vaa kerkiääsi het sulaa. Olis kasviille suajaa. Muute oon samaa miältä :) Kiitos, samoon!

   Poista
 9. Kauniita kuvia. Puhallapa pari senttiä lunta tännekin. Vaikka turhaa se lienee, sillä vesisade ja lämpöasteet vievät vähätkin lumet mennessään.
  Taidan huomenna laittaa jo osan joulukoristeista pois. Valot jääkööt, mutta mieli on jo matkalla kevääseen, joten turha tässä enää on tonttuja katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plussalla tääläki ollaha. Saa nähärä pysyykö lumet.
   Mullon ollu ennemmi palio enemmä koristeeta ku ny. Monet koristehet jäi looriihi orottamahan tulevia jouluja. Valot taitaa meillä palaa viälä vappunaki :)

   Poista
 10. Onpa tunnelmallisen kauniita sinisiä kuvia! Lunta on meilläkin paljon ja maa vielä sula. Säät ovat huimasti vaihdelleet pakkasesta lumisateen kautta vesisateeseen, keikuttelee sää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku loppuviikosta laitoon yhtehe tuijahan uuret valot, oli nurmikko iha sula, muutaman sentin lumikerroksen alla. Säät on kyllä vaihrellu tiuhahan, onneksi ei kaikki lumet oo keriinny sulaa välis.

   Poista
 11. Meilläkin saatiin valkoinen joulu, jännitystä kyllä riitti! Kyselin kaupassa mieheltä, että onko meillä varmasti ulos tulia? Kuulemma aivan riittävästi. No, aattona niitä löytyi tasan kaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valakoone joulu ei nykyysi ookkaa ittestänsä selevä asia. Nii se muisti pettää, mutta ohan kaks jo hyvä määrä ja palio parempi ku ei yhtää.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...