sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuaren vaihtees

Näkyy kaapis olevan yks roihu, joten vein sen tiähaarahan palamahan.Vuaren vaihtumine sujuu meillä muute hyvi rauhallisesti. Ei mitää sen kummempia ohojelmanumeroota. Mitäs sitä kaks vanhaa varista, sen kummemmi hilluus. Rakettia ei oo ammuttu sen koomi, ku nuarin tuli murkkuhun ja rupes viättämähän aikaa kaveriensa kans. Nyhän kaikilla o jo oma elämä.
Jouluki meni rauhallisiis merkiis. Porukka jakaantuu tänä jouluna tyävuarojen takia kahtia. Aattona oli käymäs porukan nuarin, isännän lapsenlapsi, pikkuune poikatonttu. Ikää kokonaaset kaks viikkua.


Joulupäivänä oli sitte pikkuflikka käymäs. Moon isoo jo 😊Pitäähän sitä ny muutama kuva laittaa lumitilantehestaki. Nyhän o lunta. Ei mikää ittestänsä selevyys enää tälläkää leveysastehella. Kahtena erellisenä uunna vuanna, ei montaa hitusta maas oo ollu. Aurinkoki paistoo muutaman hetke. Asteet niukin naukin plussalla. Niinku näkyy, pölökkyjen lumihatukki o melekee sulanu.Lunta o keskimääri nua kymmene senttiä.Tämä lumi taitaa pysyäkki. Ei kerkiä kaikki sulaa, ku ny pitääs painua piänelle pakkaaselle.Mun jouluamarylliksestä tuli Uuren Vuaren amaryllis. Sipuli oliki ostettaes nii alakutekijöös, ettei jouluksi meinannukkaa keriitä.Sinivalakoosta tunnelmaa.
TOIVOTAN KAIKILLE

AURINKOOSTA JA KUKKARIKASTA VUATTA 2018!

32 kommenttia:

 1. Kiitoksia. Se kadoksissa ollut aurinko olis kasvukaudella tosiaankin tarpeen! Leppoisaa uutta vuotta variksille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesällä kaipaa aurinkua. Tämä pimiä aika o kuitenki aika pitkä. Leppoosasti vuasi vaihtuu :)

   Poista
 2. Ihana aurinko pilkottaa yhdessä kuvassa. Onnea vuoteen 2018! Toivotaan kasveille hyvää talvehtimista ja sen myötä kukikasta kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon näyttäytymine on aina piristävää. Kiitos! Kasvien talavehtimine onki aina hualenaiheena.

   Poista
 3. Oikein onnellista ja ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja niin suloista joulunviettoa♥ Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa♥ Hyvää uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Oikein kukkivaa, kaunista ja aurinkoista uutta vuotta myös sinne teille!

  Lunta ja aurinkoa saman verran täälläkin, toivottavasti lumi suojaa hiukkasen kasviaarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti lunta olis tarpeheksi. Iha pikkiriikkisen on tullu lisääki.

   Poista
 6. Ihania kuvia <3 Hyvää uutta vuotta Sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis amaryllis, minulla on yksi vielä ihan nupulla, ilahduttaa sitten tammikuun kevään odotuksessa kukinnallaan. Pienet on parhaita jouluvieraita! Meillä vielä ammuttiin muutama raketti, lapset sitä odottavat mutta odotan kyllä aikaa että siitä voisi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkiva amaryllis ilahruttaa aina, kukkii se sitte koska tahansa. Piänimpien näkemistä sitä aina orottaa, neku kasvaa ja muuttuu nii nopiaa. Naapurien rakettia sai nykki kattella. Ei tartte omia.

   Poista
 8. Joulun ihania hetkiä lasten ja lastenlasten kanssa sielläkin on saatu vietellä:) Kaikkea hyvää alkavaan vuoteen, toivotaan aurinkoa meille jokaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Rupiaa olemahan aikamoone sakki. Meillä molemmilla on kolome ja lukumäärä o jo enemmä ku tuplaantunu. Kiitos!

   Poista
 9. Mitä parhainta, aurinkoisinta ja kukkaisinta uutta vuotta myös sinulle💕

  VastaaPoista
 10. Ihanaa kukkavuotta sinullekin! Saisi tuo lumi tosiaan pysyä, eikä lisäkään haittaisi, jos ensi kesän kukkimiset on siitä kiinni! Meillä taitaa olla muutama sentti enemmän kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lunta vois tulla tosiaan enemmä, huempiaki paikkoja o, varsinki jos pakkaasia tuloo.

   Poista
 11. Voi suloisuutta, pieniä tonttuja.. <3
  Hyvää alkanutta uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 12. Ihania pikkutonttuja ja kaunis on amarylliskin. Minullakin kaksi punaista on vielä täysin nupulla. Riittääpä iloa tammikuullekin.
  Ei ole lumi enää itsestäänselvyys. Täällä ei taida olla edes senttiä. Toivottavasti kasvit selviävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristystä tammikuu kaipaaki. Son mum miälestä kaikkista pisin ja pimeen kuukausi, vaikka päivä jo pitenööki. Joulusäpinät on ohitte, eikä kevät oo viälä kunnolla alakanu.
   Meirän kohoralla oli kauvan lumeton alue, mutta onneksi siton eres jonku verran.

   Poista
 13. Onnellista alkanutta vuotta! :) Kaunis ja herkkä amaryllis.

  VastaaPoista
 14. Hyvvee alakanutta vuotta!
  Kyllä on sulosii nuo pienet immeiset, ootta onnekkaita! Miekin niin kaipoisin lapsenlapsia. Pittää vuan vuottoo josko joskus!
  Kaunis tuo kerrattu valakonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oon onnekas. Ei se nykyysi enää eres mitää päivänselevää ookkaa. Ongelmia on ollu itte kullaki. Toivottavasti sullaki o joku päivä lastenlapsia.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...