tiistai 27. lokakuuta 2020

Kevään ja kesän muiston haaste II

Sataa ja aina vaan sataa. Siksi oliki kiva sukeltaa kevään ja kesän aurinkoosihin kuvihin. Sain  haasteen  Unelmia ruusuista-plokin Titalta.  Kiitos haasteesta! Tämän haasteen on laittanu aluulle Lappalainen etelässä-plokin Nila. Sain saman haasteen jo aikaasemmin ja sen vastauksen löyrät täältä. Tällä kertaa niitä aurinkoosia kukkakuvia.

Krookuksiahan ei mikää voita. 'Barr's Purple' 9.4.2020.
Scillat ilta-auringos 3.5.2020.
Valkotäpläimikkä  'Mrs Moon' 7.5.2020
Kylmänkukka 'Papakeno' 28.5.2020
Puistoesikko 'Sunset Shades'  1.6.2020.
Armeniankello meinas jäärä kuvaamata 15.6.2020.
Lewisian siämentaimia 14.6.2020

Oman siämenkylyvön ritarinkannukset 12.7.2020
Oli tarkootus osallistua pörriääshaasteesehen, mutta se sitte jäi. 13.8.2020
Ihanasti kukkiva pöttidaalia 'Gallery Pablo'  31.8.2020.
Samettikukat 'Chameleon' 13.9.2020
Viimmeesenä tiätysti viälä kärhökuva, eres 'Solina' takana 'Julia Correvon' 14.9.2020

Haasteen säännöt:

Haasteen voi toteuttaa kuvasarjana ilman tekstiä tai jutustelun kera, miten itse kukin haluaa. Kuvien määrä on haasteessa vapaa. Kuvat saavat olla myös aiemmin julkaistuja. Kevät- ja kesämuistot saavat olla myös puutarhan ulkopuolelta. Jospa tämän haasteen avulla löytyy uusia kivoja blogeja ja mielenkiintoisia kasvituttavuuksia.

Haastan tällä kertaa Maalaiskaupungin piha -ja Kukkia ja koukeroita-plokit.

Eiköhän se aurinkoki viälä tänä syksynä näyttäyry.

Mukavaa viikon jatkua!

20 kommenttia:

 1. Oih, miten kauniita kuvia. Tuo viimeinen läikähdytti aivan erityisesti, siinä on niin kaunis näkymä ja tuo ihanainen kärhötuki :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eres yks kärhökuva oli ihan pakko ujuttaa joukkohon.

   Poista
 2. Tyrmäävän kauniita kuvia. Etenkin huhti-kesäkuun kuvissa on maagisen upea valo, joka saa hennot sipulikukat hehkumaan. Voi, miten ihanaa, että tuo aika on taas edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valo onki siihen aikahan pehemoosta, ilta-aurinko varsinki.

   Poista
 3. Ihanat kuvat, kylmänkukassa erikoinen kukinto, kaunis. Mullakin jäi ötökkähaaste vastaamatta, mutta onhan tässä pitkä talvi edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) 'Papakeno' o rimpsuusempi ku perus kylymänkukat ja ohan färiki nii namu.

   Poista
 4. Voi ihanuus tuota sun kaunista kukkarunsautta! Näitä kuvia onkin kivaa katsella tähän aikaan vuodesta. Voi kun saisin aikaseksi päivittää blogiani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupiaa sitä ny jo olemahan :) Ny onki vuaren surkiin aika, sateesta ja niin pimiää. Kyllä seki päivä viälä koittaa.

   Poista
 5. Ihanat keväiset ja kesäiset kuvat - niitä onkin mukava katsella ja muistella mennyttä kesää juuri tähän aikaan vuodesta.
  Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania kevät-/ kesämuistoja <3 Me olemme juuri ostaneet 100-vuotiaan maatilan merenrannalta. Täytyypä jäädä seuraamaan blogiasi. Löydän täältä varmasti monia hyviä vinkkejä vanhan pihapiirin kukkaistutusten perustamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnittelut! Kuulostaa ihanalta ja innostavalta, vaikka töitä varmasti teettääki. Mukavaa :) Toivottavasti löyrät plokista hyäryllisiä ireoota oman pihan laittohon.

   Poista
 7. Näitä kesään liittyviä kuvia on mukava katsella lokakuisen harmauden keskellä. Kaunista. ❤️🍂🌿🍁

  VastaaPoista
 8. Kiitos toisesta haasteen vastaamisesta. Minä löysin heti kylmänkukalleni nimen. Se on siementänytkin runsaasti. Samoin puistoesikko sai nimen se taas levii liikaakin. Ihana Levisia, minulla oli sitä rivarinpihalla mutta se hävisi muutaman vuoden kuluttua teki kyllä myös siementaimia ja nekin hävisi lopulta. Kiitos sinulle vielä kerran. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihimettelinki kesällä, miksei mulla tuu siämentaimia. Hah! Siksei, koska leikkaan useemmiten ne hahtuvat pois. Tua puistoesikko on färiltänsä selevästi oranssi. Tuas kuvas on liian punaane. Onneksi kerkesit eres muutaman vuaren nauttia lewisiooren kukinnasta. Multaki on kuallu kaikki alakuperääset lewisiat. Ole hyvä :)

   Poista
 9. Ihanat kesäkuvat! Kylmänkukka on niin söpö ja tuo muhkea levisiakasvusto aivan ihana! Kuinka saisin oman levisiani ymmärtämään, että jälkeläisiä tarvittaisiin? Viimeisin kuvan kärhöt kruunaavat koko postauksen. Minulta olikin jäänyt tämä kokonaan huomaamatta. Uuden bloggerin lukuluettelo heittelee blogeja ihan sikin sokin niin, että ensimmäisiksi saattaa tulla sellaisia, jotka olen lukenut jo tuntikausia sitten ja yksittäisiä uudempia on hautautunut alemmas. Ihan kummallista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuas reunas on tosi palio hiakkaa ja pikkukiviä. Lewisiat eivät siärä yhtää märkyyttä. Alakuperääset o tainnu aina kualeentua het ensimmääsehen talavehen, mutta näitä siämentaimia riittää. En tiärä ovakko joka vuasi eri vai samoja yksilöötä. Pakkohan oli laittaa eres yks kärhökuva :) Ai, sullaki postaukset hyppii mihinkä sattuu, nii mullaki.

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...