maanantai 23. maaliskuuta 2020

Eurolavapöytä

Pitihän terassille teherä kuarmalavasoffahan sopiva pöytäki.  Eihän entine sopinu siihe alakhunkaa. 
Sahalle oli taas töitä. Useen näköö, että pöytä o tehty yhyrestä lavasta, minkä alla o pyärät. Halusin kuitenki nii korkian pöyrän, ettei tarttisi kauhian syväätte niiata ja kumarrella ja vois mukavasti nostaa kinttunsa pöyrän reunalle. Painuahan tuloo pöyrälle siitä johtuen melekoosesti, joten en  pyäriä käyttäny, ku rupesin tuumaamahan, että eihä tuata jaksa kukaa erestakaasin hinata. Tuloo terassillekki pia rumat urat. 
Aikani asiaa pyäriteltyäni, käytin pöytähän kolome lavaa. Alin o oikeeppäi, seuraava väärinpäi ja ylin taas oikeeppäi. Kaharesta ylimmääseston sahattu taas poikkipuut pois. Välihin muarostuu tyhyjä tila....... ......mihinkä mahtuu just sopivasti tuallaaset vanhat puiset kalija/limsakorit. Sinne voi taas ruveta keräämähän kaikellaasta roinaa.


Pöyrän päälle laitoon pari pikkuusta kynnysmatonpalaa, mikkon mulla ennenki toimittanu pöytäliinan virkaa. Niitei tuuli viä. Tämänki pöyrän o tarkootus saara tummaa färiä pintahansa. Joko rupiaa terassikausi pyärimähän miäles?

Aurinkoosta viikkua!

16 kommenttia:

 1. Kyllä näistä sun postauksista alkaa terassikausi pyöriä mielessä, jos ei muuten vielä pyörinyt! Aivan ihanat kalusteet ja niin hyvin yhteensopivat nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. Hetki viälä, nii terassikausi pyärähtää kunnolla käyntihin. Ny on koko kalusto koos :) Löytääs viälä sopivat sisustussysteemit.

   Poista
 2. Kyllä vain :) Mökille haaveilen sellaista tasoa/hyllyjuttua terassille, jossa olisi kätevä astiat pestä. Ehkä jopa kaasugrilli hankitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon :) Sullonki mukavaa suunniteltavaa, moneski paikas.

   Poista
 3. Jo alkaa pyörimään, nyt on oma terassi ja piha kultaakin arvokkaampi. Kunhan säät lämpenee niin voi kaivaa kalusteet esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän säät jo pikkuhilijaa alakaa lämmetä. Ensimmääsen putsauskiarroksen jäläkehen oliski kiva huilata terassilla. Ny, jos koskaa, nousoo oma piha/terassi/parveke arvoon arvaamattomaan.

   Poista
 4. Hyvin kokonaisuuteen sopiva pöytä! Nuo puukoreille sopivat kolot ovat hyvä oivallus. Eiköhän kohta ala kotiterassi pyöriä mielessä, kunhan tuulet vähän lämpenevät :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan soli pöytäki tehtävä. Koloohi voi kääräästä vaikka viltin rullalle. Pysyy siälä hyväs talles. Tänää oliki viälä aika vilapoone tuuli. Iha viälä ei tarkene istuskella.

   Poista
 5. Hyvää kierrätystä! Meidän terasseilla sais kans jotain tuunausta tehdä. Meinaa vaan olla niin kiirusta kesällä, ettei paljoa ehdi terassilla istua.
  Mutta onhan se silmällekin kivempaa, kun on paikat kunnossa ja kivasti sisustettu. Sipulikukkia ostin tänään, jospa laitan ne huomenna terassin kaapelikelan päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä menöö kyllä kesät tivihisti töiren paris. Ei tosiaankaa kerkiä palio terassilla istuskella. Kukkivat sipulikukat piristääki kummasti. Mun omat o viälä kaupas.

   Poista
 6. No ei varsinaisesti terassikausi pyöri vielä mielessä, mutta puutarhatyöt kyllä jo polttelevat kovasti, kunhan sää vielä hieman tästä lämpenee.
  Kiva pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäki ensiksi teen jotaki tuala puutarhas. Sitte o terassin vuaro ja lämmetä tosiaan pitää. Tänäänki oli viälä aika vilapoonen tuuli. Kiitos :)

   Poista
 7. Tulipas siitä kaunis. Hyvää kierrätystä. Terassikausi ei ole vielä mielessä, eletään ensin tätä karenssiaikaa. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti karenssi menöö hyvi! Kiitos, samoon!

   Poista
 8. Noniin, tyyliin sopiva pöytä :) Nuo säilytyslokerot on taas niin kaukonäköisesti keksitty, ettei voi kuin ihailla. Näppärää, kun voi säilyttää vaikka sitä vilttiä kylmemmän sään varalta heti sohvan lähettyvillä. Tulee koleammallakin kelillä istuskeltua terassilla. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ainaki yritin. Jotaki jippoa pöytähän piti saara :) Kiitos, samoon!

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...