perjantai 15. huhtikuuta 2022

Ny tapahtuu

 Ai vitsit, ku tuntuu hyvältä! Viimmeenki rupiaa jotaki tapahtumahan. 

Kultasahrami 'Ard Schenk' terassipenkis 15.4.2022.
Keskiviikkona oli terassipenkis ensimmääset krookukset, mutta tänää oli jo usiampi auki. Raukat ihan uppeluksis viinikärhyä suajaavas lecasoras.
Muutama tähtisahrami 'Ruby Giant' jo auki.
Samas penkis jo sinertävääki sävyä.
Puistolmikello 'Flore Pleno' 
Äkkiää lumet sulaa ku vauhtihin pääsöö. Leimupenkinki pää o jo lumista vapaa ja het kukkii. Kerrattu puistolumikello jo hianona ryppähänä.
Ja joku krookus, voisko olla 'Firefly Siberia'?
Molemmat kukkalämpärehet muuten ruskialla pohojalla.

Tänään on ollu hiano aurinkoone päivä, joskin pohojoostuuli viuhuu. Ja tästä viälä vaan paranoo.......
......ainaki, jos on ennusteesiihin luattamista.

Mukavaa pitkäperijantaita!

20 kommenttia:

 1. Voi, sinulla jo krookukset kukkivat. Meillä kukintaa saa vielä odottaa.
  Kiitos samoin. 🐣🐥🐔🐤

  VastaaPoista
 2. Johan on piristäviä näkymiä. Sekä kukkivat krookukset että tulevien päivien sääennuste. Käyköhän tässä niin, että pitkään lumen alla odottaneet sipulikukat yltyvät kaikki kukkimaan yhtä aikaa? Meillä tulee olemaan kiirus, kun kaikki pitää käydä tutkimassa ja taivastelemassa. Mikäs sen mukavampaa, sitähän on kuukausitolkulla odotettu.
  Mukavaa pitkäperjantaita ja aurinkoisia pääsiäispyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitkästä aikaa. On ollu kokolailla pitkä, luminen talavi. Jos routaa ei oo, nii sipulikukat tuntuuvat olevan het valamihina kukintaa varten. On ihanaa, ku saa kiärrellä joka päivä ihimettelemäs uusia näkymiä. Kiitos, samoon!

   Poista
 3. Oi ihanaa, jokos siellä kukkii! Ei meillä vielä kuki, vasta muutama vihreä piippo näkyy.
  Tökkäsin pääsiäiskukkia ruukkuun terassille, että on edes jotain katsottavaa.
  Mukavaa pääsiäisenaikaa🐓🐣🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkii, muttei kauhian palio viälä. Kaaripenkkiki o viälä lumen alla. Varsinki etureuna, mihinä suurin osa krookuksista o. Toivottavasti teilläki seuraavana aurinkoosena päivänä jo kukkii. Mulla jäi tänä vuanna narsissit ostamata. Kiitos, samoon!

   Poista
 4. Ihania kukkia! <3 Mukava seurata blogeista, kun muilla alkaa kukkia. Omassa pihassakin kukinta saattaa olla pian lähellä, nuppuja näkyy jo. Iloinen olen myös lupaavista sääennusteista. Hyviä pääsiäisen pyhiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoaijan kukinta lähestyy omaaki puutarhaa enemmäm ja enemmän. Seuraava aurinkoone päivä voi hyvinki teilläki innostaa nuppuja aukiamahan. Kiitos, samoon!

   Poista
 5. Voi ihanuutta, täällä vankasti vielä lunta. Hyvää pääsiäistä 💐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillon lumet sulanu reippahasti. Ohan viälä, mutta mustiaki paikkoja jo on. Eiköhän teilläki pia. Kiitos, samoon!

   Poista
 6. No niin, hyvällä alulla jo kukinnat. 😊 Odottelen vasta ensimmäisiä krookuksia avautuviksi.

  VastaaPoista
 7. ihanat kuvat kukkivista krookuksista! Olenkin miettinyt, viihtyisivätkö krookukset talon eteläseinustalla, sillä se on aina ensimmäinen sula paikka? Minun krookuspenkit ovat tukevasti lumen alla. Hyvää ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne mukavia färiläikkiä. Nämon ainaki tykänny olla tuas. Oonki itte vahingos, lapiolla niiren olua sekoottanu. Navetan etu rupiaa mulla kait seuraavaksi kukkimahan. Kiitos, samoon!

   Poista
 8. Hyvältä näyttää, pikkuhiljaa piha värittyy!
  Ja mukavalta näyttää myös tuo sääkartta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin orotettua. Sääkartta näyttää ainaki ruurulla hyvältä. Nykkää mikää nii lämpöönen päivä oo, ku on pilivistä ja tuulista.

   Poista
 9. Suloisia kukkijoita ja näyttää olevan jo aika paljonkin! Sinulla kuluvatkin pääsiäispyhät mukavasti kukkijoiden esiinmarssia seuraillessa! Tuosta se lähtee, kevään tulo! Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama yksittääne kukka o tullu lisääki. Joo, pihalla on ihan sairahan hiano ilima! Kiitos, samoon!

   Poista
 10. Siellä kukitaan jo ihan kunnolla! Ihanalta näyttävät pieninäkin lämpäreinä ja erottuvat hyvin kun ei ole ympärillä paljoa muuta vielä noussut. Sääkartat näyttävät samanlaista säätä tännekin, joten lumet sulavat toivottavasti ihan kunnon vauhtia. Piippoja puskee lumen seasta samaa tahtia kun lumet vähenevät päältä, joten uskon, että kukintakin alkaa hyvissä ajoin. Ainakin niissä kohdissa, missä ei ole yli puolta metriä lunta jäljellä :D Pitää lähteä kohta taas vauhdittamaan lapion avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mukavasti :) Tänään on aivan mahtava sää ja lumet katuaa ihan silimis. Piipot pilikistäävät het valamihina, ku lumiraja vetäytyy. Kyllä teilläki kohta kukkii, jos tällääne samallaane lämpöaalto teitäki hellii :)

   Poista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...