perjantai 3. maaliskuuta 2023

Ploki 8vee

 Ploki täytti kuunvaihtees peräti 8-vuatta. Ei olisi uskonu, että tämä harrastus kestää näinki kauvan, ku alootin plokin kirijoottamisen. Palio tiatua ja oppia oon tämän kautta saanu. Kiitos siitä teille! Toivottavasti jollekki oon jotaki takaasi antanu.  Oon ittekseni harmitellu, etten aloottanu jo silloon ku tänne tulin ja rupesin kyykkimähän puutarhas......mutta, empä tiänny silloon koko plokien olemasolosta yhtää mitää, hyväku tiäsin mikon tiatokones. 

Keräsin pari satsia siämeniä synttäriarvontahan. Jokaane kommentin jättäny osallistuu yhyrellä arvalla, oli sitte lukija tai satunnaane kävijä. Kuhan jätättä tunnistustiarot. Ilimoota, osallistukko pinkkien vai valakoosten kukkien arvontahan. Arvonta aika loppuu su 12.3.2023. klo 24.00. 

A pinkit siämenet.

B valakooset siämenet


Lopuksi viälä kuva uusimmasta maitokauppaesikosta. Sähäkän fänine, eikä ollenkaa tyypillistä mua, mutta joukkohon silti lähti.

Onnia arvontahan 😍

24 kommenttia:

 1. Valkoiset näyttää mielenkiintoisilta. Osallistun.

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset onnittelut 8-vuotiaalle! Blogisi seuraaminen on ollut ilo. Toivottavasti saamme nauttia postauksistasi jatkossakin. Sinulla on kaunis puutarha lukuisine kivoine ideoineen (ruosteiset esineet ja olemassa olevien esineiden uusiokäyttö) ja runsaasti annettavaa meille. Yksi mieluisimpia seikkoja blogissasi on murteen käyttö.
  Valkoisten siementen kokoelma houkuttelee.
  Esikoihin sähäkkä värimaailma sopii. Joskus on hyvä rikkoa "rajojaan".

  VastaaPoista
 3. Kiitos yhdestä lempiblogistani! Upea puutarha ja sen lisäksi on sanan mahti hallussa. Räväkkä esikko mutta monesti puutarhassa sellainen on kiva, erottuu eikä huku vihreään massaan. Osallistun vaaleanpunaisten siementen arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea hienolle blogillesi, jossa on aina mukava vierailla. Puutarhasi on kaunis ja sieltä löytyy myös paljon mielenkiintoisia kasveja.

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut 8-vuotiaalle blogillesi ja antoisia bloggausvuosia tästä eteenpäin! Kuulut lempiblogieni joukkoon ja mielenkiinnolla aina tulen kurkkimaan, mitä juttuja sinulla milloinkin on menossa. Ja tietysti kärhöjä on aina kiva katsella. Olen oppinut myös paljon uusia sanoja, kun olen tavannut tekstejäsi :)
  Osallistun valkoisen setin arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Hurjan paljon onnea 8-vuotiaalle! Tänne on aina ilo tulla lukemaan, sillä tykkään elämänmakuisesta blogistasi kovasti ♥ Osallistun valkoisen setin arvontaan.

  VastaaPoista
 7. Hurjasti onnea, tykkään blogistasi tosi, tosi paljon!! Kuten olet huomannut, olen saanut sinulta monta ideaa itsellenikin jalostettavaksi ja upeat puutarhakuvasi ovat niin inspiroivia, ah! Minäkin löysin puutarhablogit aivan liian myöhään, onneksi kuitenkin löysin.
  Murre on minulle isän kautta niin tuttua, kuten muistat, että olen sitä kautta melkein Kauhavan tyttöjä.
  Osallistun mielelläni arvontaan ja valikoima tällä kertaa A-setin.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut blogillesi ja kiitos mielenkiintoisista postauksista vuosien varrella!
  Ja kivaa oli tavata myös Avoimessa puutarhassakin!
  Käyn kyllä kurkkimassa blogiasi, vaikka omani onkin edelleen tauolla.
  Hyvää kevättä ja ehkä joskus taas tavataan🌺
  Niin ja vaaleanpunaiset siemenet kiinnostaa.

  VastaaPoista
 9. onnittelut, valkoiset kukat. jessikahotakainen_80@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea kahdeksanvuotiaasta blogista! <3 Blogiasi on aina mukava lukea. Olen saanut blogistasi paljon niin uutta tietoa kuin silmänruokaakin, ja murteesi tekee siitä erityisen persoonallisen. Ihanat arvontapalkinnot! Noiden väliltä on vaikea valita, mutta taidan osallistua A-setin arvontaan. Ihanaa viikonloppua sinulle ja hyvää jatkoa blogillesi!

  VastaaPoista
 11. Onnea blogillesi! Paljon sinulta on tullut vinkkejä ja ideoita. Kiitos niistä! Paljon en nykyään ehdi blogiasi lukemaan, mutta koetan edes selata kesäpostaukset läpi. Osallistun pinkkien siementen arvontaan. huopalintu at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnea 8-vuotiaalle blogille!
  Pinkkiä palkintoa lähden tavoittelemaan:)

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea blogillesi. Täältä saa paljon vinkkejä ja neuvoja . Arvontaan pinkkijä siemmeniä yrittämään.

  VastaaPoista
 14. Onnittelut blogillesi🌹 Se on kuulunut minullekin seuratuimpien blogien joukkoon. Iloisia vuosia edelleen jatkossakin.
  Jos arpa suosii, niin A pinkkisetti kiinnostaa erityisesti silkkikukkien takia, olis uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
 15. Onnea blogivuosista. Pinkki setti. hamalainentm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnea blogille ja kirjoittajalle! Muutaman vuuven pitempään oot kirjotellu blogiasi, kuin mie. Mukava on lukkii tekstejäsi ja kahella kauniit kuvat.
  Nuo valakoset kukat sopis nyt miullekkin!

  VastaaPoista
 17. Onnea blogillesi luen minäkin mielelläni tekstejäsi joskus tarkkaan tavaten 😀 .Sinulla on hyviä ideoita joista muutama toteutuu kun se pergola saadaan pystyyn . Valkoiset olisi minun juttuni jos arpaonni onnistaa . Minäkin ostin kaupan hyllystä yhden esikon ja vein sen mökille ja sitten myöhemmin maahan . Nämä on yleensä aika räväkän värisiä kaikki mutta se on hyväkin asia näkyypähän ainakin .

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea sinne! :) Pinkki setti olisi valintani.

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea ihanalle blogillesi! Juttujasi on todella mukava lukea.
  Osallistun valkoisen setin arvontaan.

  VastaaPoista
 20. Kiva, että olet jakanut puutarhasi kuulumisia jo vuosia. Olen katsellut ennenkin blogiasi tänne mitään kirjoittamatta. Kauniita kasveja ja inspiroivia kuvia :) kiitos mahdollisuudesta osallistua arvontaan. Osallistun mieluiten pinkin setin arvontaan

  VastaaPoista
 21. Paljon onnea 8- vuotiaalle💚 No nyt on tillaa uusille istutuksille, nuo salavathan ol valtavia😮
  Valakoset kiinnostelloo😊

  VastaaPoista
 22. Pali onnea, osallistun pinkkien kukkasten eli siemente arvontaan.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 23. Onnea 8 vuotiaalle. Blogisi taisi olla ensimmäisiä puutarha blogeja jonka löysin. Osallistun pinkin setin arvontaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää arkista aherrusta. Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...